Britney plešatí! Kde jsou ty časy, kdy měla zpěvačka Spears vlasy... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Britney plešatí! Kde jsou ty časy, kdy měla zpěvačka Spears vlasy...

Mírně »skalpovaná« Britney bude muset vyhledat šikovného stylistu.
Mírně »skalpovaná« Britney bude muset vyhledat šikovného stylistu. (Profimedia.cz)

Když si v roce 2007 zpěvačka Britney Spears (28) nechala schválně oholit celou hlavu, připadalo jí to jako děsná legrace. Dnes je všechno jinak. Vlasy jí vypadávají samy od sebe a fakt, že tak ušetří za stříhání, popovou princezničku nijak neuklidňuje.

Neustálé změny účesu způsobily, že Britney vypadá, jako by ji skalpovali indiáni. Uprostřed blond vlasů má nahnědlý skalp takových rozměrů, že by ho nedokázal skrýt žádný účes. V lepších kruzích jde zřejmě o nezdravý trend. Už v červnu odhalila kus holé lebky modelka Naomi Campbell (40), která byla tak posedlá umělým prodlužováním vlasů, až o ně začala přicházet. S podobným problémem se potýkaly i mejdanová dračice Paris Hilton (29) a symbol moderního snobství Victoria Beckham (36).

Psychicky Britney přesto vypadá v pohodě. Bohatý vlas sice poněkud utrpěl, ale současně byla očištěna z nařčení, že bije své syny Seana Prestona (4) a Jaydena Jamese (3). Z toho ji obviňoval bývalý bodyguard Fernando Flores, ale zpěvaččiným advokátům se jeho tvrzení podařilo vcelku rychle vyvrátit. A i ty vlasy snad Britney nakonec spraví nějaký zkušený kadeřník.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.