Těhotná Kristelová sekla s prací, Belohorcové už vydělává dcera | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Těhotná Kristelová sekla s prací, Belohorcové už vydělává dcera

Zuzana Belohorcová už pracuje se svou dcerkou. Předvedly novou kolekci bot Scholl.
Zuzana Belohorcová už pracuje se svou dcerkou. Předvedly novou kolekci bot Scholl.  (Marek Pátek)

Dcera Zuzany Belohorcové (34) je zřejmě po tatínkovi Vlastovi Hájkovi, který se nikdy netajil tím, že umí vydělat hodně peněz. Přispěla totiž už do rodinného rozpočtu. To Kateřina Kristelová (30) už s prací sekla a užívá si mateřské.

Dcera Zuzany Belohorcové (34) je zřejmě po tatínkovi Vlastovi Hájkovi, který se nikdy netajil tím, že umí vydělat hodně peněz. Přispěla už totiž do rodinného rozpočtu. To Kateřina Kristelová (30) už s prací sekla a užívá si mateřské.

Půlroční Salma Hájek má za sebou první přehlídku. Dokonce i zapózovala v obuvi, kterou s maminkou předváděly. „Beru ji všude, pracujeme spolu, ona se nebojí,“ přiznala deníku Aha! Belohorcová a nazula svou holčičku do velké boty. Sexy moderátorka prostě nic neponechala náhodě a děvčátko zapřáhla už v kojeneckém věku.

Cenné rady od prvorodičky Belohorcové přišla posbírat na představení podzimní a zimní kolekce obuvi i Kateřina Kristelová, která má místo břicha obrovský tvrdý meloun. To je možná důvod, proč sekla z prací a konečně se bude oddávat mateřské dovolené. „Rodím za měsíc, už se to nedá vydržet, ta horka mě ničí. Už aby holčička byla na světě,“ svěřila se nastávající maminka. Prozradila, že v průběhu těhotenství přibrala deset kilo, nejspíš ale jen na obrovském bříšku.

¨

Kateřina Kristelová měla včera poslední moderování. Teď už nebude až do porodu nic dělat.

Zuzana vypadá půl roku po porodu skvěle.

ČTĚTE TAKÉ:

»Těhulka« Kristelová: Můj plod má nadváhu!

Tůma & Kristelová: Jsme dva lazaři!

Zuzana Belohorcová: S malou Salmou utekla na Slovensko!

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.