Lady GaGa o třicet let starší. Co to s ní udělali, proboha?! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Lady GaGa o třicet let starší. Co to s ní udělali, proboha?!

Fotografie
Fotografie (internal)

Módní a popovou ikonu Lady GaGa (24) proměnili k nepoznání. A i když jsme si u ní zvykli na různé výstřelky, tohle opět vyráží dech. V reklamě na čaj se totiž podobá spíš šokujícímu objevu Britan´s Got Talent starší a obtloustlé Susan Boyle…

Módní a popovou ikonu Lady GaGa (24) proměnili k nepoznání. A i když jsme si u ní zvykli na různé výstřelky, tohle opět vyráží dech. V reklamě na čaj se totiž podobá spíš šokujícímu objevu Britan´s Got Talent starší a obtloustlé Susan Boyle

Lady GaGa je známá jako milovnice dobrého a kvalitního čaje. Na svém twitterovém profilu má dokonce několik sexy fotek s čajovými hrníčky. Není proto divu, že mnoho britských čajových značek projevilo přání získat tuto zpěvačku jako svého maskota. Podařilo se to však jen jediné. GaGa podepsala smlouvu se známými čaji Twinings, ale to asi ještě netušila, co s ní hodlají na billboardech udělat.

Susan Boyle.

Přestože se ví, že interpretka hitu Paparazzi miluje extravaganci, tohle je možná příliš už i na ni. V reklamní kampani této prestižní značky je Lady GaGa vyobrazena jako stárnoucí mamina, možná v očích některých i babička, jak v nevzhledné zástěře a absolutně asexuálních sandálech nese tác s čajem.

Je sice jasné, že taková reklama zpěvaččino konto značně nafoukne a brzo bude nejspíš každý Brit pít čaj s příchutí Lady GaGa, otázkou ovšem je, jak dlouho si ještě s takovou image udrží nálepku mladé sexy dračice. Teď vypadá spíš jako Susane Boyle ještě před tím, než se na ní vrhnul tým stylistů a vizážistů.

Lady GaGa je milovnicí čaje. Teď toho možná lituje.

ČTĚTE TAKÉ:

Christina Aguilera jako lesbická kočka v latexu: Kopíruje Lady GaGa!

Lady GaGa: Devět milionů za Eltonovo piano

Lady GaGa: Takhle vypadá doopravdy!

Rihanna: Nahá jako Lady GaGa

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.