Veronika Freimanová: Brání dceři ve sňatku! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Veronika Freimanová: Brání dceři ve sňatku!

Veronika Freimanová dceru Terezu rozhodně do sňatku nežene.
Veronika Freimanová dceru Terezu rozhodně do sňatku nežene. (Marek Pátek)

Herečka Veronika Freimanová (54) si prošla velice těžkým obdobím, když se rozváděla s Jaroslavem Brabcem (56) kvůli jeho milence Olze Menzelové (33). Dceru Terezu (23) proto od manželství drží co nejdál to jde.

Každý doufá, že jeho manželství vydrží navždy. Jinak na tom nebyla ani známá herečka Veronika Freimanová. Věřila, že Jaroslav Brabec je ten pravý, ale mýlila se. Utekl jí za mladší Olgou Menzelovou, a to herečku ranilo natolik, že má teď o této instituci naprosto jasný obrázek. Je to pro ní komplikace k ničemu.

„Ne, ne, to je tak nedůležité. Je to jen velká komplikace. Čím dál víc si myslím, že to je hloupost,“ říká v časopise Rytmus života. A stejný názor pečlivě vtlouká do hlavy i dceři Tereze, která podle časopisu známost má a svatbě by se nebránila. Jenže to její maminka nepřipustí. „Asi se v tom promítá i moje zkušenost, ale já bych to už asi nikdy neudělala,“ kroutí hlavou když přijdou na přetřes dceřiny vdavky.

ČTĚTE TAKÉ:

Herečka Veronika Freimanová: Nevěra jí bere dcery!

Na podzim se vrátí StarDance!

Veronika Freimanová: Valentýna oslaví s dcerou!

Karlovy Vary: Skandály prodlouženého víkendu!

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.