Partnerské potyčky na festivalu: Ostrá hádka Verešové s manželem! A Balzerová musela odtáhnout muže... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Partnerské potyčky na festivalu: Ostrá hádka Verešové s manželem! A Balzerová musela odtáhnout muže...

Daniel Volopich a Andrea Verešová
Daniel Volopich a Andrea Verešová (Aha! – Martin Hykl )

To jsou, panečku, manželské etudy! I zamilované páry se na karlovarském festivalu, který včera oficiálně skončil, nevyvarovaly ostrých hádek. Velká potyčka vznikla mezi Andreou Verešovou (30) a jejím manželem Danielem Volopichem (44) na páteční párty RWE. „Andreo, na čem jsme se doma domluvili, okamžitě s tím přestaň,“ zvýšil poprvé hlas Volopich, když Andrea ochotně pózovala fotografům. Chvíli poté na krásnou ženušku zakřičel, že odcházejí. A hned po pár krocích začala ostrá výměna názorů.

..

Daniel se bohužel neubránil drsnějším slovům, která jeho žena jako profesionální manželka přijímala s úsměvem na rtech a stále se snažila působit dojmem, že se nic neděje. Volopich byl přitom jen malý krůček od toho, aby mu nervy neruply úplně.

A veselo bylo i Balzerů. Eliška Balzerová (61) stihla hned dva večírky. Na jednom z nich si převzala modrou kostku za energii pro český film. Na druhou párty si pak přišla převzít manžela Jana Balzera, který se živě bavil se sklenkou dobrého vína. Hvězda filmu Ženy v pokušení lapla miláčka za rukáv a táhla ho na pokoj. Režisér Balzer sice protestoval, ale nakonec mu nezbylo než následovat svou ženu. Dobře bylo zkrátka jen chlapům, kteří manželky nechali doma. Ondřej Hejma (59) si místo dohadování opekl buřta u ohně a Roman Zach (37) se zase v klidu mohl opít, aniž by si musel následně od své ženy vyslechnout slova o tom, že je alkoholik a že na večírku nenechal na pokoji jedinou ženskou sukni...

Eliška Balzerová svého muže odvlekla z večírku, i když se dobře bavil. Nenechala ho dopít ani sklenku vína.

Manželku vyměnil v pátek večer za buřta Ondřej Hejma.

 

 

 

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.