Nejbláznivější ksichtíky zoufalého Mela Gibsona | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Nejbláznivější ksichtíky zoufalého Mela Gibsona

Fotografie
Fotografie (internal)

Herec Mel Gibson (54) je »střelec«. Rozvedl se kvůli ruské milence, pořídil si s ní dítě a pár měsíců na to se s ní rozchází. Je to zkrátka muž mnoha tváří s pestrým životem.

Je libo opilý, legrační nebo vystrašený ksichtík? Vše předvede na jedničku herec Mel Gibson. A s rychlými změnami nálad má zřejmě v poslední době opravdu velké zkušenosti, jeho život totiž připomíná horskou dráhu. Po osmadvaceti letech se se svou manželkou Robyn rozvedl kvůli mladší milence Oksaně Grigorievově.

S ruskou kráskou si stihnul pořídit do několika měsíců od legalizování jejich vztahu dítě a byl přesvědčený, že ona je ta pravá. Jenže to byl omyl. S Oksanou jim to přestalo klapat, rozešli se a dokonce musí čelit žalobě od ruské ex-přítelkyně za napadení. Možná, že mu tak v budoucnu definitivně zmrzne úspěv na rtech a zbudou mu jen oči pro pláč.

12. 7. 2010, 8:45

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.