Iveta Bartošová - Exekutor jí prodává dům nad hlavou! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Iveta Bartošová - Exekutor jí prodává dům nad hlavou!

Omládlá, znovu krásná, ale dluhy neplatící Iveta Bartošová.
Omládlá, znovu krásná, ale dluhy neplatící Iveta Bartošová. (Aha! – Marek Pátek, Topky.sk, ara)

Kontroverzní zpěvačka Iveta Bartošová (44) se zase ocitla na pokraji krachu! Žena, jejíž život provázejí skandály s alkoholem, prášky, četnými kolapsy a sebevraždami, dopadá na samé dno – kvůli třísettisícovému dluhu vůči bývalé kamarádce a správkyni webových stránek Petře Pavelkové (37) jí exekutor prodává dům nad hlavou!

Podle čerstvého výpisu z katastru nemovitostí je Bartošové dům zastaven z důvodu hypotéky u banky, navíc zástavní právo uplatňuje také finanční úřad z důvodu velkého nedoplatku na daních (deník Aha! v listopadu exkluzivně informoval – pozn. red.) Nejnověji přibyly dva zápisy – nařízení exekuce a exekuční příkaz k prodeji nemovitosti! Ty přibyly na žádost Petry Pavelkové, dlouholeté Ivetiny přítelkyně, kvůli tomu, že se Bartošová nemá k zaplacení třísettisícového dluhu.

„Iveta byla tehdy ve srabu a neměla ani na placení hypotéky za dům v Uhříněvsi, ani na jídlo. Petra si vzala tedy úvěr na tři sta tisíc, aby jí pomohla. Dnes ale Bartošová vydělává dost peněz na to, aby Petře, která dál splácí desítky tisíc měsíčně, peníze vrátila. Ale nemá se k tomu,“ sdělila deníku Aha! kamarádka Pavelkové.

Teď už ženě, které se Iveta místo odměny za mnohaletou práci odvděčila vyhazovem, dluhem a veřejným obviňováním z lesbického obtěžování, došla trpělivost. Když se Bartošová vrátila v březnu z dovolené v Mexiku, přes právníky jí Pavelková dala poslední šanci zaplatit. Přezíravost k poslednímu varování se zpěvačce krutě nevyplatila – může přijít o dům! „Okamžitě budu informovat svého klienta,“ zděsil se i Josef Lžičař, právník Ladislava Štaidla, který má s Bartošovou třináctiletého syna Artura. I ten by se musel z domu v případě prodeje vystěhovat.

Ivetin producent Pavel Pásek problém potvrdil. „Samozřejmě není v pořádku, že to Iveta nechala dojít až tak daleko. Snaží se ale domluvit a splácet to postupně. Nějaké příjmy z tantiém má. Nevěřím, že by nakonec o dům přišla. Nesmí ale dojít k tomu, že by platila jen tři měsíce a pak se na to vykašlala. To se ale snad nestane,“ věří Pásek.

Iveta k průšvihu mlčí a nechává za sebe mluvit vždy výřečného manžela Jiřího Pomejeho. Ten pro změnu, jak je jeho zvykem, vše popírá. „Někdo nás chce zničit, ale s Ivetou se tomu už smějeme. Že jsme přišli o střechu nad hlavou? Naopak! V létě začínáme přestavovat její dům v Uhříněvsi, banka nám už schválila navýšení hypotéky. Chceme ho o třetinu zvětšit a změnit tak, aby Ivetě nepřipomínal všechno zlé, co tu v minulosti zažila. Všechno se v dobré obrací!“ tvrdí Pomeje, sám známý svou zdrženlivostí při placení dluhů...


Zápis o exekuci z katastru nemovitostí.


O tento dům nejspíš Bartošová brzo přijde.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.