Opilí herci Macháček, Vilhelmová a Geislerová: Po flámu skončili v řece! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Opilí herci Macháček, Vilhelmová a Geislerová: Po flámu skončili v řece!

Filmy? Ani omylem! Macháček, Geislerová i Vilhelmová jezdí do Varů hlavně za zábavou.
Filmy? Ani omylem! Macháček, Geislerová i Vilhelmová jezdí do Varů hlavně za zábavou. (Isifa.com)

Ani letos se filmovému festivalu v Karlových Varech nevyhnuly alkoholové skandály! Hlavní role v »opilecké baladě« si i tentokrát rozebrali herci Jiří Macháček, Aňa Geislerová a Táňa Vilhelmová, kterým zdatně sekundovali jejich přátelé, mimo jiné syn šéfa festivalu Jiřího Bartošky (63) Janek. Šampaňské, víno a mnohé další teklo proudem, a tak nebylo o trapasy nouze.

Povedení rodičové, na které doma čekaly jejich malé ratolesti, oslavovali tak bujaře, že jim byla i místní říčka Teplá málo...

Herec Jiří Macháček (44) jako každý rok oslavil na filmovém festivalu své narozeniny. Párty to byla tak divoká, že ráno skončil v trenkách v řece Teplá. Vzorně mu u toho sekundovaly jeho parťačky z »mokré čtvrti« Aňa Geislerová (34) a Taťána Vilhelmová (31). Pít šampaňské ze střevíců? To nebyl problém ani pro jednu z  hereček, které ráno mezi sedmou a osmou hodinou stály až po kolena v  ledové vodě a halekaly na celou kolonádu.

V sobotu v noci se Macháček sešel s několika kamarády ve vinárně Bokovka, kde zábava rozhodně nevázla. Svou návštěvou jubilanta poctila i festivalová hvězda Jude Law, který se nestačil divit, jak divokou oslavu si umějí čeští herci udělat.

„Teď už vím, jak velmi živé je tady herecké společenství,“ usmíval se na dopolední tiskové konferenci Jude Law. „Ne, pivo si rozhodně nedám, potřebuju vodu,“ prosil v neděli těsně před zahájením svého půlhodinového setkání s novináři.

Kocovinu po oslavě prostě musel zapít. Vždyť se také na oslavě nešetřil a zdatně zvládal tempo Jiřího Macháčka, který po velkém a náročném flámu vyrazil jen v trenkách na koupačku do říčky Teplá. Dámy Aňa Geislerová a Táňa Vilhelmová naštěstí své svršky neodhodily. Do hotelového pokoje se kromě unaveného Juda Lawa, který se tohoto cirkusu nezúčastnil, nechtělo ani jednomu z  přítomných exhibicionistů. Vždyť také ještě všichni včetně synka prezidenta festivalu Janka Bartošky vyrazili do bazénu. Jiřího Macháčka ten den však, na rozdíl od ostatních, čekalo večerní moderování Audi párty, kam dorazil s černými brýlemi a značnou kocovinou.

Není nad ranní koupel, řekla si zřejmě Geislerová a vrhla se do říčky Teplé.

Podařená partička v čele s Jiřím Macháčkem pitný režim opravdu nepodcenila.

Rozjařená Vilhelmová na cestě k vodě odhodila lodičky.

 

 

 

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.