Ostuda ve filmových Varech: Prezidentská skvrna na zadku! A Mareš osahával missku... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Ostuda ve filmových Varech: Prezidentská skvrna na zadku! A Mareš osahával missku...

„Doufám, že ti to už uschlo,“ jako by říkal prezident své choti.
„Doufám, že ti to už uschlo,“ jako by říkal prezident své choti. (Aha! – Marek Pátek)

45. ročník Mezinárodního filmového festivalu Karlovy Vary ještě ani nebyl zahájen, a už byla na světě ostuda! Postarala se o ni první dáma republiky Livia Rosamunda Klausová (66), které horko a nevhodně zvolený taftový materiál šatů způsobily trapas – skvrnu na »prodloužených zádech«, kterou si při její chůzi po červeném koberci prohlédly stovky lidí!

„Stane se to každému, ale u vždy elegantní paní Livie je to velký trapas,“ komentovali to s potutelným úsměvem okolostojící.

Slavnostního zahájení festivalu se nezúčastnila žádná zahraniční celebrita, zato připomínal večírek českých politických špiček. Kromě hlavy státu dorazil ještě stále úřadující premiér a miláček národa Jan Fischer s chotí, ministr vnitra Martin Pecina, bývalý moravskoslezský hejtman Evžen Tošenovský a další politické špičky. Z herců například Jiří Macháček, Pavel Zedníček, Jana Švandová nebo Aňa Geislerová. Hollywoodský krasavec Jude Law dorazí snad v neděli…

Róby české ženské hvězdy většinou pojaly v ponuré černé nebo hnědé, takže místo oslavy pětačtyřicátin festivalu připomínal večer zádušní mši. Alespoň že klasicky výborné vtípky moderátora Marka Ebena rozzářily tváře »smutečních hostů«!

Vyprávěl jim například, jak Adina Mandlová, jejíž Pocta byla při zahájení uvedena, učila milování Svatopluka Beneše. „Říkal mi, že si ani náhodou nedokážu představit, co všechno ho v lásce naučila. Byla největší milovnicí filmového plátna, ale i v soukromí,“ tvrdí Eben.

Skandál vyvolala skvrna na pozadí první dámy.

 

Leoš Mareš absolvoval s misskou Hankou Svobodovou lekci osahávání na veřejnosti.

Víc než Miss World 2006 Taťána Kuchařová zářil ve Varech její přítel Lane Carlson.

 

 

 

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.