VIDEO Čtyři vlasáči z Ostravy demolují Prahu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

VIDEO Čtyři vlasáči z Ostravy demolují Prahu!

Fotografie
Fotografie (internal)

Jsou jak Godzilla v Tokiu, jak King Kong v New Yorku. Kam vstoupí, tam po nich zůstávají nenapravitelné škody. Hrdí Ostraváci cíleně ničí hlavně centrum hlavního města, močí na Tančící dům kálí ale také na sparťanské hřiště. A provokují. Chtějí tak dát Praze najevo ostravskou hrdost. Vlasatá partička ze severní Moravy se nazývá Malignant Tumour.

Jde o kontroverzní hudební počin. Jmenuje se Earthshaker. V něm máničky z metalového Malignantu devastují Petřínskou rozhlednu, Staroměstský orloj, Tančící dům nebo kadí na stadion Sparty. A pak se s jako třeba hodinami z orloje nebo sochou koně z václaváku vrací do severomoravské metropole, kde je vítají davy fanoušků.

V klipu si jeden z jeho »hlavních hrdinů« vytírá zadek novinami s fotkou sparťanského fotbalisty Tomáše Řepky. Fanoušci baníku ho příliš v lásce nemají. A co na to Řepka? „Tomáš nemá zapotřebí se k tomu klipu vyjadřovat, je to hluboko pod jeho úroveň,“ řekl pro týdeník Sedmička mluvčí Sparty Ondřej Kasík.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.