Oksana: Mel Gibson neplatí na naši Luciu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Oksana: Mel Gibson neplatí na naši Luciu!

Fotografie
Fotografie (internal)

Jsou to komedianti! Tvářili se, že se rozcházejí v pohodě, ale stále více je zjevné, že to jen hráli. Zpěvačka Oksana Grigorijevová (40) osočila herce Mela Gibsona (54), že na jejich sedmiměsíční dceru Luciu neplatí alimenty. Jejich dlouho utajované spory se vyostřují!

O vyhrocených sporech informovala agentura DPA s odvoláním na interview se zpěvačkou, které bylo zveřejněno na serveru Radaronline.com.V něm Grigorijevová Gibsona mimo jiné nařkla, že do soudních listin uvedl nepravdivé údaje: „Hraje špinavou hru. Pravda však vyjde najevo. ... Co je (v dokumentech) zapsáno, není pravdivé.“

Bývalí partneři minulý týden stanuli před kalifornským soudem, který rozhoduje ve věci opatrovnictví jejich dcery. Podrobnosti o tomto soudním sporu nebyly zveřejněny.

Kliknutím zvětšete

Mel Gibson a Oksana Grigorijevová v dobách, kdy jim to ještě klapalo...

A jak to vypadalo původně? Ruská zpěvačka a klavíristka informace o rozchodu s Gibsonem potvrdila v dubnu. „Rozešli jsme se po vzájemné dohodě a budeme naši dceru vychovávat společně,“ řekla tehdy.

Gibson má z předchozího manželství se svou první ženou Robyn šest synů a jednu dceru. Rozvedli se po 28 letech v dubnu 2009. Manželé už v té době žili údajně tři roky odděleně. Šest týdnů nato herec v televizní talkshow potvrdil, že čeká s Oksanou dítě. Grigorijevová je také matkou dvanáctiletého syna, kterého má ze vztahu s hercem Timothym Daltonem.

Navíc podle serveru Dni.ru ruská klavíristka oznámila, že jí Gibson neplatí alimenty na společnou dceru Luciu. „Nezaplatil zatím ani cent. Nic. Nechtěla jsem to zveřejňovat a snažila jsem se být ohleduplná vůči otci své dcery. On se ale ke mně chová tak hrubě, že nemohu mlčet. Žiji z půjčky, kterou jsem si vzala v bance,“ řekla.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.