Míša Nosková: Komplex z brýlí! Může za to snoubenec? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Míša Nosková: Komplex z brýlí! Může za to snoubenec?

Míše Noskové to v brýlích slušelo. její snoubenec má ale jiný názor.
Míše Noskové to v brýlích slušelo. její snoubenec má ale jiný názor. (Marek Pátek, Martin Hykl)

Brýle v jednadvacátém století už plní funkci nejen praktickou, ale staly se také módním doplňkem. Tak to ještě donedávna vnímala muzikálová zpěvačka Míša Nosková (26), která s nimi až doposud bez problémů chodila do společnosti. Teď je ale vše jinak.

Finalistka druhé řady SuperStar totiž poslední dobou ve společnosti brýle schovává jak se dá. Kdykoliv se v její přítomnosti objeví některý z fotografů, brýle narychlo někam položí, nebo je bleskurychle strčí alespoň do ruky a doufá, že si toho nikdo nevšimne.

Dokonce se nechala nedávno slyšet, že hned jak to bude možné, půjde na operaci očí. Nejraději by zákrok podstoupila hned, kvůli těhotenství jí však lékaři doporučili počkat s operací po porodu. Proč ale taková změna? Donedávna se zpěvačka za brýle nestyděla, dokonce jí to v nich velice slušelo.

Zlé jazyky tvrdí, že za to může Míšin snoubenec Honza. „Má ji v hrsti. Je do něj až po uši zamilovaná, a aby taky ne, když s ním čeká dítě. Ale cokoliv Honza řekne, je pro ní svaté,“ povzdychla si její kolegyně z Divadla Goja, kde Nosková účinkuje v muzikálu Děti ráje.

Podle ní totiž nastávající manžel Noskové ostře zkritizoval zpěvaččin vzhled s brýlemi, a v zájmu zachování rodinné pohody tak Míša raději brýle schovává a útrpně čeká na porod, než bude moct postoupit operaci, která ji navždy dioptrií zbaví. Co si ale zpěvačka počne, až jí její drahá polovička řekne, že jí nesluší kočárek? To je ve hvězdách...

Když se ale Míša fotí se snoubencem Honzou, brýle musí okamžitě pryč.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.