Martina Gavriely, nová kolegyně Ivanky Gottové z VIP zpráv na Primě - Čtvrt milionu za prostituci! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Martina Gavriely, nová kolegyně Ivanky Gottové z VIP zpráv na Primě - Čtvrt milionu za prostituci!

Fotografie
Fotografie (internal)

Ivanka Gottová (34) se díky manželu Karlovi těší velké vážnosti, pověst jí ale kazí nová televizní kolegyně! Martina Gavriely (31), se kterou se bude Ivanka od 11. července střídat v moderátorském křesle VIP zpráv na Primě, totiž má za sebou minulost luxusní prostitutky, která v USA inkasovala tisíc dolarů (cca 20 tisíc Kč) za hodinu vášně!

Důkazem budiž článek z amerického deníku New York Daily News, který v lednu 2005 přinesl zprávu, že Gavriely byla zatčena v nelegálním nevěstinci a provozovně eskort služby. Ve firmě bordelmamá Jenny Paulino (51) se kromě provozování nelegální prostituce také praly špinavé peníze. Martina ale do vězení nešla. Vyšetřovatelé ji výměnou za přiznání obvinili pouze z výtržnictví, následně musela uhradit pokutu ve výši dvanáct tisíc dolarů (podle tehdejšího kursu šlo v přepočtu odhadem o 250 tisíc korun – pozn. red.). Následně byla propuštěna.

„Gavriely, jejíž dlouhé blond vlasy byly rozhozeny po černé kožené bundě, se slzami v očích u soudu podepsala přiznání. Slzy ji rukou utíral její advokát Michael Stalonas. Druhá obviněná, slečna Kaeser, řekla svému advokátovi, že musela Gavriely k podpisu přemluvit a vysvětlit jí, že jde o jediný způsob, jak se vyhnout obvinění ze závažnější trestné činnosti,“ píše se v článku v NY Daily News.

Přitom sama Gavriely v pozdějších rozhovorech v Česku tvrdila, že do Ameriky odletěla kvůli jazyku a modelingu. Ve skutečnosti ale pracovala ve velmi luxusním prostředí. „Každý z pokojů nevěstince měl vlastní krb, kolem kterého se povalovaly zásoby kondomů, sexuální hračky a nahrávky navozující erotickou atmosféru,“ stojí v jiných amerických novinách z tehdejší doby.

Angažmá Gavriely na Primě to ale neohrozí. „Je to dávná minulost, navíc jde o soukromou záležitost paní Gavriely,“ řekla Filip Sychra z tiskového oddělení Primy na adresu modelky, která se v Česku proslavila především jako partnerka hokejisty Radka Dudy.

Ani Ivanka Gottová zatím pověst své kolegyně neřeší. Zato si podle našich informací ve smlouvě vymínila, že se v pořadu, který bude uvádět, nesmějí objevit bez jejího souhlasu žádné informace o její rodině. „Je to strašná škoda, protože v rodině Karla Gotta se pořád něco děje a diváky by novinky z ní opravdu zajímaly. O Ivanku jsme ale enormně stáli, a tak jsme museli chtě nechtě souhlasit,“ potvrzuje informace zdroj z televize Prima.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.