USA zpěvákovi Dohertymu: Feťáky tu nechceme | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

USA zpěvákovi Dohertymu: Feťáky tu nechceme

Fotografie
Fotografie (internal)

Anglický hudebník Pete Doherty (31) a expřítel modelky Kate Moss nesmí do USA! Tamním úřadům se nelíbí jeho kladný vztah ke kokainu a nedovolily mu vstup do země.

Zpěvák a skladatel známý působením v kapelách The Libertines a Babyshambles, ale především problémy se zákonem a drogovými excesy. V New Yorku mě odehrát koncert například se synem Johna Lennona Seanem. Utřel ale nos, přesněji pod nosem. Tam se mu až příliš často objevuje kokain. A to se nelíbí americkým celníkům.

Podle serveru topky.sk se muzikant dostal pouze na mezinárodní letiště Johna F. Kennedyho v New Yorku. Tam ho úřední zastavili a doprovodili k dalšímu letadlu, které však mířilo zpět do Velké Británie.

O kokainu ví své i jeho expřítelkyně modelka Kate Moss. Na titulních stránkách novin po celém světě se objevila fotka, na níž v jednom klubu "rozdělává čáru koksu" před šňupnutím.

Kliknutím zvětšete

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.