Katy Perry: Trpí rozdvojením osobnosti?! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Katy Perry: Trpí rozdvojením osobnosti?!

Fotografie
Fotografie (internal)

Americká zpěvačka Katy Perry (25) má problém. Neví totiž čí je. A ani neví, komu vlastně na mistrovství světa ve fotbale fandit…

Interpretka hitu I Kissed a Girl je hrdá Američanka. Její srdce fotbalové fanynky však patří anglickému West Hamu. Není proto divu, že když Katy pozvali do tevizní show, aby komentovala zápas mezi Amerikou a Anglií, byla z toho zpěvačka tumpachová.

Svoji rozpolcenost a zároveň i nestrannost dala najevo svým oděvem. Latexové sexy minišatičky si nechala narychlo ušít speciálně pro tuto příležitost. Pravá půlka rajcovního modelu představovala americkou vlajku, druhá půlka vlajku britskou. Ta Katy během zápasu zklamala – respektive jí zklamal britský brankář Robert Green. Nezvládl jednoduchý zákrok, dostal gól a Angličané potupně prohráli s 1:0. „Udělal opravdu velkou chybu, mrzí mě to,“ hořekovala rozpolcená Katy.

Americká strana latexového modelu. Ta britská Katy zklamala.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.