Karel Gott - Nerozumí svým holčičkám | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Karel Gott - Nerozumí svým holčičkám

I když na Gotta jeho dětičky často mluví anglicky, ve zpěvu si rozumí všichni.
I když na Gotta jeho dětičky často mluví anglicky, ve zpěvu si rozumí všichni.  (Aha! – David Kundrát, Martin Hykl)

Děti Karla Gotta (70) začínají pomalu ale jistě Mistrovi přerůstat přes hlavu. Zpěvák se totiž se svými holčičkami nedomluví. Obě – dívenky čtyřletá Charlottka i dvouletá Nelly – jsou totiž zřejmě anglofilky a doma čas od času rozmlouvají v angličtině.

Ivana (34), manželka zpěváka, překvapila tím, že Nelly mluví stejně dobře česky a anglicky. „Charlottka chodí do anglické školky a Nelinka to od ní doma odposlouchává. Opravdu všechna slova, která zná v češtině, umí i v angličtině,“ prozradila Ivana Gottová. Skvělou učitelkou však není jen starší Charlotte Ella. Gottovy holčičky hlídá cizinka, která stěží zvládá český pozdrav. A s oběma dětmi Karla a Ivany Gottových hovoří jen anglicky. Není tedy divu, že malá Nelly ve dvou letech zvládá angličtinu stejně dobře jako češtinu. Vždyť i přes starost a péči Ivany Gottové přeci jen maličká tráví s chůvou hodně času.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.