Iveta Bartošová - Půl milionu za zradu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Iveta Bartošová - Půl milionu za zradu!

Iveta Bartošová vydělá velké peníze proti své vůli.
Iveta Bartošová vydělá velké peníze proti své vůli. (pro Aha! – Topky.sk, Aha! – Marek Pátek, Daniel Černovský)

Od podzimu neměla jediný koncert, přesto vydělává statisíce! Padlá a dnes znovu se probírající hvězda české pop-music Iveta Bartošová (44) slyší cinkot mincí z tučného honoráře ve výši půl milionu korun! Peníze, které jí přitečou na konto, tentokrát ale vydělá proti své vůli na skandální knížce své bývalé kamarádky a chůvy syna Artura Zlaty »Goldy« Dvořákové (56)!

Sama Iveta se nyní dává na Slovensku do pořádku a místo podpory se jí dostalo dvojnásobné rány pod pás. Nejen od Dvořákové, ale i od dlouholetého kamaráda a vydavatele desek Vladimíra Kočandrleho. Golda napsala knihu, kterou nyní Kočandrle vydává ve zvukové podobě, a protože vlastní práva na všechny Ivetiny desky a písničky, může je vydat bez Ivetina souhlasu. Musí jí však zaplatit.

„Můžeme rozhodovat, co kde vyjde. Za hudební cédéčko u audio knihy Zlaty Dvořákové si Bartošová může na honorářích přijít až na půl milionu korun,“ říká zdroj z vydavatelství. Ani sama Iveta nemohla tušit, že ji Goldina zpověď plná historek o zpěvaččině zálibě v alkoholu a prášcích může tak slušně uživit.

Proč ji však zradil Kočandrle? Byl to on, kdo jí napsal texty k nejslavnějším písničkám – z jeho pera vzešla například slova k songu Tři oříšky. „Nebudu to vůbec komentovat,“ práskl nám včera telefonem.

Kočandrleho firma vydává Goldinu knihu na dvou cédéčkách již v sobotu. Namluvila ji rozhlasová moderátorka Iva Lecká. Již mezi jednotlivými kapitolami knihy zní z písní hlas Bartošové, třetím diskem v sadě bude přímo Ivetino kompletní album s jejími největšími hity. Sada dokonce vychází ve třech verzích – s albem Ve jménu lásky (1998), Jedna jediná (2000) nebo Hej, pane diskžokej (2002).

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.