Alena Šeredová: Utíká do Česka kvůli manželské krizi?! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Alena Šeredová: Utíká do Česka kvůli manželské krizi?!

Alena Šeredová spolu se syny na čas Itálii opustí.
Alena Šeredová spolu se syny na čas Itálii opustí. (Marek Pátek)

Topmodelka Alena Šeredová (31) žije dlouhodobě v Itálii, kde zdobí titulní stránky prestižních časopisů a účinkuje v několika televizních show. Jižní Evropu však opouští a vrací se i se syny na čas do Česka. Proč? Jsou snad důvodem nějaké spory s temperamentním italským přítelem?


Všem vrtá hlavou, proč hvězda takového formátu jako je Alena Šeredová, která udělala v zahraničí velkou kariéru, kývla na nabídku televizí Nova a Markíza, opouští zázemí v Itálii, přítele Gigiho Buffona, a spolu se syny se na nějaký čas přestěhuje do Prahy. Usedne totiž za porotcovský pult v nové show Talentmania.

V kuloárech se šušká, že Alena se vrací do rodné hroudy především kvůli pauze se svým přítelem a otcem synů Louise Thomase (3) a Davida Lee (7měs.). Ačkoliv sama modelka žádné trable nepřizná a tváří se, že je vše v nejlepším pořádku, faktem je, že Alena čeká už několik let na zásnubní prstýnek a její vyvolený, fotbalista Buffon se zatím k ničemu nemá.

„Zasloužím si to, dala jsem mu dva syny. Jsem ale staromódní a potřebuju, aby přede mě poklekl a požádal mě o ruku. Pak budu signora Buffon,“ nechala se už před časem slyšet Alena v rozhovoru pro časopis Diva e donna. Jak je ale vidět, signor Gigi nemá pocit, že by byli dva synové dostatečným důvodem ke svatbě a Alenu zatím na vytoužený prstýnek nechává čekat. Nebo už jí došla trpělivost?

ČTĚTE TAKÉ:

Podzimní souboj talentmánií Nova vs. Prima - Vydělají hlavně slavní!

Leoš Mareš & Alena Šeredová - Nenávist v Talentmanii

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.