Mladá Kocábová slavila 26 let. Bez otce svého dítěte. S milencem?! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Mladá Kocábová slavila 26 let. Bez otce svého dítěte. S milencem?!

Fotografie
Fotografie (internal)

Káže vodu, sama pije víno! Dcera exministra Michaela Kocába (55) Natálie (26) otci kvůli jeho zahýbání manželce nemohla pomalu přijít na jméno, svoje úlety si však omluvit dokáže. S novým „kamarádem“ veřejně slavila i své narozeniny.

Koncem minulého týdne měla spisovatelka a zpěvačka křest svého třetího alba Walking on the Abomb. Na něj přišel jí proklínaný otec Michael, jemuž nemůže odpustit milenecký vztah s Lejlou Abassovou (30), i matka Marsha. Scházel tam však její dlouholetý přítel Štěpán Vrána, otec jejich sedmiletého syna Vincenta. Po boku jí byl celou dobu jiný pohledný muž. A z jejich chování se zdálo, že nejde jen nevinné kamarádství.

Ten večer se však ještě bránila, že by to byl její milenec. Včera však kápla božskou. „Už asi pět měsíců jsme od sebe. Jsem sama," prozradila televizi Stream.cz.

Štěpán je prý příliš usedlý, ona zas naopak živá a temperamentní.

Po křtu nového alba Kocábové následovala malá oslava jejích narozenin, k nimž dostala čokoládový dort. Při sfoukávání šestadvacetii svíček nevybouřené Natálii letos poprvé neasistoval Štěpán. Tu výsadu měl její „kamarád“, který na ni v této chvíli, stejně jako celý večer mohl nechat oči…

Nátálie Kocábová a její kouzla s narozeninovým dortem

Kliknutím zvětšete

Kliknutím zvětšete

Kliknutím zvětšete

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.