Jak usvědčit nevěrnou ženu? Použijte mobil! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Jak usvědčit nevěrnou ženu? Použijte mobil!

Při nevěře si dávejte pozor na odložený mobil. Může odposlouchávat.
Při nevěře si dávejte pozor na odložený mobil. Může odposlouchávat. (: Profimedia.cz, Ján Tropp)

PRAHA – Udělejte ze svého mobilu zbraň! Můžete se díky němu stát opravdovým špionem, nebo někoho pořádně potrápit! Deník Aha! vám poradí, jak změnit svůj mobil na účinnou »štěnici«, či naopak, jak druhému udělat z jeho telefonu nepoužitelný »krám«!

Mobil jako »štěnice«

Pokud jste vlastníkem »chytrého« mobilního telefonu, který v sobě má operační systém Symbian, můžete se stát opravdovým špionem. Ovšem jen v případě, že si do něj z internetu stáhnete program příhodně nazvaný Mobspy, což v překladu znamená »mobilní špión«. Stačí, když pak svůj mobil někde »zapomenete« a pošlete na něj textovou zprávu s vámi nastaveným heslem – mobil sám odpoví zpětným hovorem, a vy můžete odposlouchávat, koho chcete!

Ovšem pozor! Nikdy nenechávejte u vašeho mobilu zapnuté vyzvánění a oznámení příchozí SMS zprávy včetně vibrací. Také nezapomeňte vypnout podsvícení displeje, i blikání vás totiž může prozradit!Tohoto »špiona« může například použít, když…

…se bojíte, že je vám žena nevěrná
Váš telefon s programem Mobspy to zjistí! Stačí telefon manželce nebo přítelkyni v nepozorovanou chvíli strčit do kabelky nebo ho schovat doma v úkrytu květináče nebo v šuplíku. Když budete mít pocit, že něco není v pořádku, stačí na něj poslat zprávu, a všechno slyšíte.

…vás pomlouvají kolegové
Pokud ano, budou hořce litovat! Před nimi totiž klidně můžete »zapomenout« telefon na stole a dělat, že jste si jen odskočili. Potom už jen čekáte, jaké šťavnaté drby na vás ve vaší nepřítomnosti vytáhnou.

…chcete vědět, o čem asi jedná šéf
V jeho kanceláři je spousta míst, kde se dá vaše drahocenné »třetí ucho« ukrýt. Stačí třeba, když se u šéfa podrbete na kotníku a zasunete mobil pod jeho stůl.

…nevíte, co dělá vaše dítě
Naprosto postačí, když vaší ratolesti telefon schováte do batohu nebo příruční tašky. Ovšem jen v případě, že vám za dokonalý přehled ta trocha lží stojí.

Jak na to?
1. Na internetu jděte na stránku www.mojelogo.cz
2. Zaregistrujte se
3. Z mobilu se připojte na adresu wap.mojelogo.cz
4. Jděte do sekce »symbian«
5. Stáhněte si program (zdarma)
6. Telefon vás vyzve k instalaci Mobspy, zvolte »ano«
7. Nastavte program (heslo apod.)

Zavirujte nepříteli jeho mobilní telefon!

Pošlete své oběti na mobil vir, který může jeho majiteli dost znepříjemnit život. Například zkrátí dobu pohotovosti mobilu, nebo dokonce úplně vyřadí přístroj z provozu. Viry se šíří zejména v telefonech, které podporují služby jako jsou multimediální přehrávače, plánovače, kalendáře, www prohlížeče, přenosy dat. Nejznámější z virů jsou »Cabir«, »Commwarrior« a hodně agresivní »Skull D«

Cabir není tak nebezpečný, pouze zkracuje pohotovostní čas mobilu tím, že neustále používá BlueTooth, a tím vybíjí baterii. Zákeřnější Skull D se pokusí vyřadit běžící antivirový program a nakonec zamezí jakémukoliv používání mobilu. Vir Commwarrior zase v telefonu automaticky zjišťuje, zda se mobil používá, a ve chvílích nečinnosti přístroje rozesílá multimediální zprávy MMS bez vědomí majitele. A když si spočtete, že cena jedné MMS je zhruba 9 Kč, tak se majitel mobilu pěkně prohne!

Většina z virů se šíří přes zařízení bezdrátového přenosu dat – BlueTooth. Virus si v mobilu sám aktivuje BlueTooth a snaží se v rámci dosahu najít jiný mobil, na který se pak právě přes BlueTooth nakopíruje. Ovšem pro samotnou instalaci viru je nutný souhlas majitele mobilního telefonu. To znamená, že vir se sám v mobilu neaktivuje. Viry se proto většinou schovávají za rouškou bezplatného programu nebo hry, ale po instalaci začnou řádit.

Jak na to?
1. Jděte na vyhledávač (např. www.google.com nebo www.seznam.cz)
2. Dejte vyhledat tyto výrazy: »cabir commwarior download« nebo »eti_camcorder.v3.1.rar«, »skull d«
3. Zobrazí se vám několik odkazů, pokud jen trochu ovládáte angličtinu, poměrně lehce si »červy« stáhnete.
4. Pomocí kabelu nebo bluetoothadaptéru zkopírujte program s virem do svého telefonu. Ale pozor! Pokud se vás telefon zeptá, zda chcete aplikaci nainstalovat, rozhodně odmítněte. Jinak se stanete obětí viru sami!5. Najděte si program v telefonu a dejte ho odeslat pomocí MMS vašemu úhlavnímu nepříteli.

Bombardujte ho esemeskami

Pokud se chcete někomu pomstít a »cíl« vašeho terče nemá zrovna nejnovější typ mobilu, existuje ještě jedno řešení, kterým ho zaručeně dostanete na kolena. Jednoduše mu zahlťte mobil SMS zprávami!

Na internetu si můžete stáhnout prográmek, který se příznačně jmenuje »SMS Bomber«. Jeho používání je jednoduché. Po stáhnutí z internetu vás pobídne k instalaci. Poté jen zadejte telefonní číslo své oběti, počet odeslání (třeba 1000!), zaškrtněte kolonku opakování (třeba po 5 min) a napište text, kterým ho chcete »potěšit«. V některých verzích programu můžete nastavit i opakované posílání a zároveň mu tímto textem můžete zahltit i emailovou schránku. »Báječný« bombardovací program je také aplikace s názvem »Krteček«. Jediný, kdo se dokáže účinně bránit proti zahlcení mobilu SMS z internetové brány, je v současné době pouze operátor Vodafone, který nabízí službu zablokování příchozích zpráv z internetu.

Jak na to?
1) Stáhněte si program SMS Bomber nebo Krteček z internetu. Stačí, když do některého z vyhledávačů zadáte jeho název, a on vám sám nabídne několik odkazů na stránky, odkud se dá stáhnout do vašeho počítače.
2) Poté už vám nic nebrání v tom, abyste permanentním posíláním stovek nesmyslných, či žertovných esemesek přivodili svému nepříteli infarkt.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.