Carla Bruni, první dáma Francie: Líbí se ti moje prsíčka? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Carla Bruni, první dáma Francie: Líbí se ti moje prsíčka?

Fotografie
Fotografie (internal)

Dva roky se bývalá modelka Carla Bruni (42) snaží přesvědčit celou Francii, že je příkladnou první dámou a vzornou manželkou prezidenta Nicolase Sarkozyho (55). Neustále je jí ale v patách bouřlivá sexuální historie. Nejnověji hýbe zemí galského kohouta čtrnáct let staré video, na kterém se Bruni v jedné televizní show chlubí, jak si dokáže domluvit sex ve čtyřech světových jazycích.

Do pořadu si Bruni tehdy vzala příručku »Žhavý mezinárodní sexuální průvodce«. Moderátorům pak bez obalu popisuje, že při práci modelky hodně cestuje a potkává se se spoustou lidí. Musí proto ovládat různé světové jazyky, aby je mohla použít v případě, že skončí s náhodnou známostí v posteli. „Líbí se ti moje prsíčka?“ uvádí Carla příklady cizojazyčných frází, které podle ní předcházejí samotnému sexu.

Její pracně budovaná image důstojné paní prezidentové je tak opět v troskách. A zůstává jen otázkou, zda stárnoucí Sarkozy stíhá uspokojit veškeré její sexuální touhy. Bruni totiž ještě před sňatkem prohlašovala, že ji monogamie nudí.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.