Plány Hanychové se nenaplňují: Místo svatby rozchod?! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Plány Hanychové se nenaplňují: Místo svatby rozchod?!

Agáta a Honza. V jejich ráji začalo pršet. A svatba je v nedohlednu.
Agáta a Honza. V jejich ráji začalo pršet. A svatba je v nedohlednu.

Je to téměř půl roku, co se Agáta Hanychová (25) zasnoubila se svým přítelem Janem Brabcem (26). Svatba je ale v nedohlednu a místo líbánek si pár prochází krizí!

„Vdám se na své pětadvacetiny,“ dušovala se Agáta před půl rokem, kdy jí Honza požádal ruku. Pětadvacet už ale Agáta s velkou pompou oslavila a svatební zvony jsou stále ticho. Jak je to možné? Pár si prý prochází krizí!

Třaskavou atmosféru do doposud ideálního vztahu vnesly informace, že se Agáta po pár sklenkách alkoholu neudržela a celému světu, nebo spíš celému baru, sdělila, že jí přítel neumí uspokojit svými ústy, což je podle všeho pro mladou rebelku ve vztahu jedna z priorit. Psal o tom například server Super.cz.

Na Honzu už tak vynervovaného z modelčiných výtek toho bylo prý moc, a tak se začal jejich vztah údajně pohybovat doslova na okraji propasti. Protentokrát jej Hanychová spasila. Zdaleka ale ještě nemá vyhráno...

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.