Nenalíčené modelky? Holky od plotny jsou často atraktivnější... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Nenalíčené modelky? Holky od plotny jsou často atraktivnější...

Fotografie
Fotografie (internal)

Stále více stárnoucích modelek přistupuje na návrhy časopisů, aby se nechaly fotit bez make-upu. A výsledek? Raději nevidět…

Stále více stárnoucích modelek přistupuje na návrhy časopisů, aby se nechaly fotit bez make upu. A výsledek? Raději nevidět…

Kdo má rád nebetyčnou krásu modelek, ať raději zavře oči. Stalo se trendem, že různé prestižní magazíny chtějí nabídnout svému čtenáři modelku tak, jak skutečně vypadá. Jak jí vidí partneři po ránu. Tedy nenamalovanou.

A jak to vypadá? Posuďte sami…:

Nejen modelky se "odhalily", také třeba popová zpěvačka Jessica Simpson (29) - na obálce květnového vydání časopisu Marie Claire

Kliknutím zvětšete

Claudia Schiffer

Upravená

Kliknutím zvětšete

Skutečná

Kliknutím zvětšete

Modelka Kristen McMenamy

Upravená


Skutečná

Kliknutím zvětšete

Na podobný nápad přistoupily další modelky, například Joy Bryantová či Amanda de Cadenetová, které pózovaly bez make-upu pro květnové číslo časopisu Harper´s Bazar.

Magazín Marie Claire požádala mnoho celebrit, aby udělaly totéž co Simpsonová, „Žádná ale nesouhlasila,“ řekla její šéfredaktorka Joanna Colesová.

Simpson a další nechávají zveřejňovat svoje neretušované fotky dobrovolně a mají nad nimi kontrolu na rozdíl od fotek paparazzi, které se vydávají bez souhlasu celebrit.

„Když lidé vidí celebrity, které nejsou tak perfektní, nejeví se jim už tak nedosažitelné,"“ řekla Lisa Wadeová z Occidental College, jejíž specializací je sexualita, média a feminismus.

25. 5. 2010, 06:00

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.