Beckham se zbláznil! Lakuje psovi drápy | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Beckham se zbláznil! Lakuje psovi drápy

David Beckham bere Coco, osmiměsíční fenku anglického buldoka, do parku na výcvik a předpisově ji odměňuje za každý uposlechnutý pokyn. Jenže doma mu z ní manželka dělá obývákovou slečinku...
David Beckham bere Coco, osmiměsíční fenku anglického buldoka, do parku na výcvik a předpisově ji odměňuje za každý uposlechnutý pokyn. Jenže doma mu z ní manželka dělá obývákovou slečinku... (Profimedia.cz)

Jestli tohle není vrchol rozmařilosti, tak co potom?! Anebo je normální lakovat pejskům drápky na růžovo?! Leč, rodinný miláček anglického fotbalisty Davida Beckhama (35), buldočí fenka jménem Coco (že by podle Coco Chanel?) přesně takové drápky má!

Štěňátko anglického buldoka dostal Beckham od manželky k Vánocům, chlapci pro ně vymysleli jméno, a táta David s dnes osmiměsíční fenečkou chodí v Kalifornii často na procházky. Učí ji poslouchat, co chvíli prořízne vzduch jeho ostrý povel »Zůstaň!«, »Sedni!« anebo »Přines!«.

Ovšem paní Victoria s ní má nejspíš jiné plány, radši mazlíka hýčká, než vychovává. Když totiž Coco naposledy vyvedla jejich služebná, po rozpáleném asfaltu chrastily její růžové drápky! „Že by si tím Posh léčila svůj mindrák z toho, že zplodili tři syny, ale žádnou holčičku?“ spekulují v zámoří i na Ostrovech.

Majitelka psího salonu z Nižboru Lenka Vacková však lakování drápků nejenže schvaluje, ale i doporučuje! „Dnešní laky, to není jen o parádě, ale také o ochraně a výživě,“ vysvětluje. „Nejčastěji se barví drápky malým čivavám anebo yorkšírkám, ale i u buldočí slečny to lze snést. Hlavně to navenek říká: Dostává se mi skvělé péče,“ chválí Vacková.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.