Hvězda Ordinace Munzarová: Válka s rodiči! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Hvězda Ordinace Munzarová: Válka s rodiči!

Bára Munzarová má sice slávu a peníze, vztahy ale nejsou její doménou. Ani milostné, ani ty rodinné.
Bára Munzarová má sice slávu a peníze, vztahy ale nejsou její doménou. Ani milostné, ani ty rodinné. (Marek Pátek, Martin Hykl, David Kundrát, TV Nova)

Barbora Munzarová (38), která je díky Ordinaci v růžové zahradě pro celý národ doktorkou Barnovou, to nemá doma lehké. Se svými slavnými rodiči je na kordy kvůli nevydařenému milostnému životu i pro své účinkování v jednom z nejsledovanějších českých seriálů.

Ve vztazích má Bára Munzarová opravdu smůlu. Kvůli bláznivé lásce ke kolegovi Martinu Trnavskému opustila Jiřího Dvořáka, otce její jediné dcery Aničky (8). A Trnavský se jí za to odvděčil tím, že dal nebohé herečce kopačky hned, jakmile to šlo. Jenže teď se to hvězdě nováckého seriálu začíná hroutit i doma. Se svým otcem, Luďkem Munzarem si přestává rozumět a s matkou, Janou Hlaváčovou je na kordy!

„S některými jejími rozhodnutími jsem vnitřně, a tudíž tiše nesouhlasila,“ distancovala se Hlaváčková v časopise Pestrý svět od dceřiných zpackaných partnerských vztahů. Tiché napětí a výbušná atmosféra se ale teď přenášejí i do každodenního života. Když například Hlaváčová poradila své dceři, aby si v divadelním představení namalovala výrazněji ústa, dcera se na ni utrhla tak, že už jí, podle slov Hlaváčové, radši s ničím neradí.

Podle časopisu si však Munzarová přestala rozumět nejen s mámou, ale i s tátou Luďkem. Ten jí zazlívá především to, že se zaprodala povrchnímu seriálu a nese těžko vzrůstající zájem médií. „Jdeme s Aničkou třeba do školy, vyfotí nás a napíšou nějakou hloupost, je to hrozné,“ rozčiluje se Munzar.

Samotnou Báru však nejvíc trápí to, že pro velké pracovní nasazení se nestíhá věnovat své dceři Aničce. A rodiče jí to nezapomínají neustále připomínat. „Rodiče se s tím neumí vypořádat, ale je to součást mé práce,“ krčí rameny seriálová doktorka Pavla Barnová.

O Aničku se starají především její prarodiče - Luďěk Munzar a Jana Hlaváčová. její maminka Bára je totiž neustále vytížená účinkováním v oblíbeném seriálu.


Kvůli Martinu Trnavskému (na snímku) rozbila Munzarová vztah s otcem své dcery Jiřím Dvořákem. Trnavský dal herečce na oplátku kopačky.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.