Manžel Partyšové Kokta: Má víc milenek než Tiger Woods! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Manžel Partyšové Kokta: Má víc milenek než Tiger Woods!

 Trable v ráji? Gábina dělá, že Pepovy zálety nevidí.
Trable v ráji? Gábina dělá, že Pepovy zálety nevidí. (Marek Pátek, Martin Hykl, David Kundrát)

Moderátorka a zpěvačka Gábina Partyšová (31) má problém. Její manžel, zámožný Josef Kokta (51) jí zahýbá!

Až doposud to vypadalo, že má Gábina Partyšová s o dvacet let starším manželem ideální manželství. Podle časopisu Spy má ale Kokta takový harém milenek, že by se za něj nemusel stydět ani známý záletník Tiger Woods. „Máme svědectví pěti žen, mezi nimiž je třeba i jedna z VyVolených Věra Patt, že spaly s Josefem Koktou a máme na to důkazy,“ tvrdí časopis.

Údajně měl Pepa dělat nemravné návrhy také exVyVolené Věře Patt.

A asi na tom bude něco pravdy – když totiž tuto »radostnou« novinu zavolali údajnému záletníkovi s tučným kontem, ukončil telefonát s redaktorkou časopisu s tím, že je můra a zavolá jí později. Už se neozval.

Pepa má však paradoxně štěstí v neštěstí. Narozdíl od známého golfisty, kterého po provalení nevěry manželka honila s golfovou holí a dokonce ho téměř donutila nabourat, má Kokta manželku nadmíru loajální. „Já mu věřím, všechno jsou to výmysly, není to poprvé, co se ozývají nějaké slečny,“ nechala se slyšet.

Jiné zlé jazyky ale naopak tvrdí, že nejde ze strany Partyšové o přehršel tolerance a čirou lásku k manželovi, ale o finance. Prý totiž o Pepových záletech ví a dokonce mají i v předmanželské smlouvě zaneseno, že je moderátorka s takovým životem srozuměná. Za to všechno si užívá Koktových peněz, luxusu a volnosti.

Kdo z nich je větší záletník, co myslíte... Pepa, nebo Tiger?

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.