Hana Maciuchová: Připravila Hrušínského o jmění?! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Hana Maciuchová: Připravila Hrušínského o jmění?!

Bude stát odchod Maciuchové ze seriálu Hrušínského roli i peníze?
Bude stát odchod Maciuchové ze seriálu Hrušínského roli i peníze? (Marek Pátek, Martin Hykl, David Kundrát)

Že to jsou především nekonečné seriály, které zajišťují hercům živobytí, není žádné tajemství. Hana Maciuchová (65) se však rozhodla si v seriálu Ulice udělat na nějakou dobu pauzu. Jak dlouho to ale přežije před kamerou její seriálový přítel pan Pešek v podání Rudolfa Hrušínského?

Že to jsou především nekonečné seriály, které zajišťují hercům živobytí, není žádné tajemství. Hana Maciuchová (65) se však rozhodla udělat si v seriálu Ulice na nějakou dobu pauzu. Jak dlouho to ale přežije před kamerou její seriálový přítel pan Pešek v podání Rudolfa Hrušínského?

Rudolf Hrušínský žil velmi dlouho ve stínu svého bratra Jana. Až novácký seriál Ulice způsobil, že se stal miláčkem národa. Za tučné honoráře si mohl začít žít v přepychu a cestovat po exotických zemích. „Moje oblíbené povolání je být bohatý. Hodně bohatý,“ netajil se svým jměním ani v časopise Rytmus Života.

Jenže jeho vysněný život může ze dne na den skončit. Po odchodu Hany Maciuchové ze seriálu jsou scénáristé bezradní, co si s osamoceným Peškem počít. Hrušínského role fungovala především díky Mirijam Hejlové.

Pokud se tedy herečka do seriálu po pár měsících nevrátí, podle zákulisní šuškandy dostane Hrušínský padáka. A na cestování i luxusní honoráře může zapomenout.

20. 5. 2010, 8:00

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.