Porotce Talentu Jan Kraus: Lev salonů? Ne! Zmuchlaný děda! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Porotce Talentu Jan Kraus: Lev salonů? Ne! Zmuchlaný děda!

Jan Kraus nevypadá dobře. Vedle překrásné Lucie Bílé jeho vrásky i shrbené držení těla bije do očí!
Jan Kraus nevypadá dobře. Vedle překrásné Lucie Bílé jeho vrásky i shrbené držení těla bije do očí! (reprofoto Youtube, Marek Pátek)

Moderátora Jana Krause (56) známe jako šviháka. To je ale minulost! Na tiskovou konferenci nového projektu televizí Prima a JOJ nepřišel lev salonů, ale strhaný děda.

..

Obávaný moderátor jedné z nejoblíbenějších českých talk show Uvolněte se, prosím Jan Kraus ulovil další skvělý kšeft. Po boku Lucie Bílé a producenta Jaroslava Slávika bude hledat největší talent Česka i Slovenska. Jenže by měl spíš vyhledat odpočinek a možná i odbornou pomoc.

„Ten sešel,“ divil se jeden z hostů tiskové konference této nové Česko-Slovenské show. Kraus se usadil vedle stále krásné Lucie Bílé a prohlubující se vrásky, skleslý výraz, stále více šedivé vlasy i pytle pod očima doslova bouchly do očí.

A není se čemu divit – populární moderátor i herec je neustále v jednom kole, moderuje, točí talk show i hraje v divadle a k tomu všemu si ještě přidá na svá bedra porotcování soutěže Česko-Slovensko má talent. Všichni jeho příznivci se teď modlí, aby ho workholismus neuhnal k smrti.

Kliknutím zvětšete

V reklamě na minerálku je Kraus jako lev salonů. Skutečnost je ale jiná...

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.