Miranda Kerr: Vystrčila svá kůzlátka | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Miranda Kerr: Vystrčila svá kůzlátka

Tip na léto od Mirandy Kerr: v létě vystrkujte prsa jak to jen půjde.
Tip na léto od Mirandy Kerr: v létě vystrkujte prsa jak to jen půjde.

Miranda Kerr (27) má dokonalé tělo...až na své poprsí. V dekoltu se může tato slavná modelka »pochlubit« ňadry o velikosti Hurvínkových očí.

Kráska Miranda Kerr se nechala nafotit pro módní časopis i-D, v němž čtenářům sděluje, co bude letos v létě in. Z fotek, které vznikly, se dá jasně vyčíst pravidlo číslo 1. Ukazujte prsa, kdykoliv to jde a v čemkoliv! A ani nevadí, když vlastně žádná prsa nemáte. Vystavte klidně, po vzoru Mirandy, jen vztyčené bradavky.

A co Miranda dál z fotek radí? V létě budete nejvíc trendy, pokud si vezmete na chalupu košili, divné sako a místo sukně spodní díl staré mikiny. Nezapomenete to celé doladit kozačkami z divokého západu a necháte se vyfotit u rezavého plotu.

Pokud se vám letní trendy zalíbily, vyrazte na louku jen v kožených rukávcích, starých džínech a pořádně se prohněte tak, abyste zároveň vystavila vaše ňadra letnímu sluníčku. Jedině pak budete v létě stejně trendy jako Kerr.

Foto ara

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.