Manželka Juraje Herze: Milence drží o hladu. Vařit mu musí Herzova milenka! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Manželka Juraje Herze: Milence drží o hladu. Vařit mu musí Herzova milenka!

Netradiční situace: Herz vyčinil své manželce Tereze Pokorné, že je její milenec Karel Zachar (uprostřed) příliš hubený...
Netradiční situace: Herz vyčinil své manželce Tereze Pokorné, že je její milenec Karel Zachar (uprostřed) příliš hubený...

Je to víc než rok, co Tereza Pokorná (49) opsutila kvůli milenci Karlu Zacharovi svého manžela Jureje Herze (75). Nejen že se rozvod zatím nekoná a všichni bydlí pod jednou střechou, ale dokonce se o Zachara musí starat Herzova milenka Martina Hudečková.

Všichni pod jednou střechou - Juraj Herz s milenkou Martinou Hudečkovou a Herzova stále ještě manželka Tereza Pokorná s milencem Zacharem. Šílenost? Ne! Pro Zachara rozhodně záchrana. „Juraj mi nedávno dokonce vynadal, že je Karel hubený a Martina mu vzápětí udělal řízky,“ prořekla se omylem Pokorná v časopise Rytmus života, když chtěla demonstrovat, jak ideální jsou vztahy mezi tímto netradičním milostným »čtyřúhelníkem«.

Jak je tedy vidět, narozdíl od Hudečkové je Pokorná mizernou hospodyní, jejíž milenec je závislý na péči Hezrovy milenky. Zřejmě je i to důvod, proč po boku Martiny Hudečkové vypadá známý režisér šťastněji než kdy dřív, i když se v poslední době spekuluje o tom, že je po operaci rakovinného nádoru.

Herzova milenka Martina Hudečková.

Foto Martin Hykl

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.