Miro Šmajda a Britney Spears: Nešťastný den matek... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Miro Šmajda a Britney Spears: Nešťastný den matek...

Miro Šmajda vypadá rozhodně lépe než Britney Spears. Stejně ale jako zpěvaččiné děti trávil den matek bez své maminky. Ne však svou vinou.
Miro Šmajda vypadá rozhodně lépe než Britney Spears. Stejně ale jako zpěvaččiné děti trávil den matek bez své maminky. Ne však svou vinou.

Co spojuje finalustu Česko-Slovenské SuprStar Mira Šmajdu (21) a padlou popovou hvězdu Britney Spears (27) ? Den matek!

Zpěvačka Britney Spears není zrovna ideální matka. Její dva syny Seana Prestona (4) a Jaydena Jamese (3) jí soud dokonce na čas odebral kvůli jejímu bujarému životu, plnému alkoholu a drog a dal je do péče Kevinu Federlinovi, bývalému manželovi zpěvačky a otci dětí. A absenci jí teď zřejmě zřejmě vrací. Namísto toho, aby tento svátek slavili se svou maminkou, odjeli oba hošíci raději za zábavou do Disneylandu. A Britney tak nezbylo nic jiného, než jít alespoň po nákupech.

To Miro Šmajda měl úplně opačný problém. S maminkou vychází skvěle, ale protože každý nedělní večer bojuje o vítězství v taneční show Let’s Dance, měla za ním jeho maminka, tak jako za ostatními soutěžícími, přijít oslavovat do studia. Zatímco však všichni soutěžící měli po svém boku matku, Yvonna Šmajdová v sále nebyla.

„Pozravuji paní Šmajdovou, která zůstala v Košicích, není lehké se sem dopravit,“ omluvila absenci Šmajdové moderátorka Adéla Banášová. Pravda je ale jinde. Podle serveru čas.sk organizační tým soutěže sdělil pozvání paní Šmajdové až na poslední chvíli a proto nestihla přijet a strávit se synem večer dne matek.

Sean a Jayden vyrazili s taťkou do Disnaylandu, máma britney tak svůj svátek oslavovala sama.

Foto ara, Marek Pátek

13. 5. 2010, 7:00

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.