Martin Chodúr: Okouzlila ho šedesátnice! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Martin Chodúr: Okouzlila ho šedesátnice!

Martina Chodúra zbožňují tisíce fanynek. Šanci u něj ale mají nejspíš jen ty starší z nich.
Martina Chodúra zbožňují tisíce fanynek. Šanci u něj ale mají nejspíš jen ty starší z nich.

Poté, co se SuperStar Martin Chodúr (20) rozešel se svou dlouholetou přítelkyní Míšou, spekuluje se o sto šest, kdo bude jeho další vyvolenou.

Martin se podle tisku měl zamilovat v minulosti do své stylistky a kadeřnice, do velkého slovenského talentu Nely Pociskové, nebo do neznámé blondýnky, s níž flirtoval během generálky slovenské taneční show Let’s Dance. Poslední Martinova slova uznání a chvály ale padly na hlavu ženě, která by mohla být už jeho babičkou!

Když mu reportérka televize Markíza položila otázku, která z žen v Let’s Dance se mu líbí nejvíc, Chodúr svou odpovědí šokoval. Všichni totiž čekali, že zmíní překrásnou mladičkou Nelu Pociskovou, sexy moderátorku Martinu Šimkovičovou, popřípadě půvabnou partnerku kolegy Miro Šmajdy Katarínu Štumpfovou.

„Myslím, že Eva Máziková,“ zněla ale překvapivě Martinova odpověď. Jenže tato slovenská známá zpěvačka oslaví letos už jednašedesát let. Jak se tedy zdá, v boji o zpěvákovo srdce teď vítězí především zralé ženy a mladé fanynky mají smůlu.

Eva Máziková s tanečním partnerem Štefanem Čermákem.

Foto ara, TV Markíza, Marek Pátek

11. 5. 2010, 8:00

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.