Manželka Jana Šťasného: Skončila na dlažbě! Milenec ji vyhodil a manžel už jí nechce... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Manželka Jana Šťasného: Skončila na dlažbě! Milenec ji vyhodil a manžel už jí nechce...

Lenka Šťastná se před dvěma lety ukázala s milencem Danielem Dvořákem ve společnosti. Ten jí ale teď odkopnul.
Lenka Šťastná se před dvěma lety ukázala s milencem Danielem Dvořákem ve společnosti. Ten jí ale teď odkopnul.

A má to! Už je to skoro dva roky, co Jana Šťastného (44) opustila jeho žena Lenka (50) a začala oficiálně randit s ředitelem Národního divadla v Brně Danielem Dvořákem (54). Ten jí ale dal kopačky a Lenka skončila na dlažbě.

Jana Šťastného alias primáře Fryntu z Ordinace rozchod zničil. Na večírcích se proto motal okolo krásných žen, jen aby manželce ukázal, že ještě nepatří do starého železa a přiměl ji se vrátit. Jenže časem našel svoji nynější lásku, krásnou Barboru Petrovou a o manželku ztratil zájem definitivně.

Zrovna, když všechno nabralo klid a nový směr ve Šťastného životě, Lenku ale odkopl její milenec, a tak se chce stůj co stůj k seriálové hvězdě vrátit. „Šlo to rychle, Dvořák už jí dokonce vyhodil z brněnského bytu. Našel si milenku a musí se odstěhovat do půlky května. Neví kam půjde,“ řekl pro časopis Pestrý svět její syn Jan, který se nedávno oženil s pornoherečkou Míšou.

Stejně jako manžel ani syn Jan už o ní tedy nejeví zájem, Lenka Šťastná se však může odvolat na právo. Jak časopis píše, protože není rozvedená, má právo se nastěhovat zpět ke svému muži, s nímž ale bydlí v současné době jeho mladičká milenka Bára. Jak celou situaci primář Frynta i jeho stále ještě žena vyřeší, je ve hvězdách.

Manžel Jan Šťastný je už šťastný s mladičkou Bárou Petrovou a manželku už nechce.

Foto Martin Hykl, David Kundrát

8. 5. 2010, 8:00

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.