Hermiona z Harryho Pottera Emma Watson přiznává: Na hodinách herectví jsem nehorší! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Hermiona z Harryho Pottera Emma Watson přiznává: Na hodinách herectví jsem nehorší!

Emma Watson na sobě ještě musí hodně pracovat.
Emma Watson na sobě ještě musí hodně pracovat.

Herečka Emma Watson sice udělala »díru do světa« když na castingu porazila několik tisíc dětí a dostala roli ve filmech o čarodějovi Harrym Potterovi, v kurzech herectví ale zrovna nezáří.

Dvacetiletá Emma studuje první rok prestižní Brown Universtiy na Long Islandu. V rozhovoru pro časopis Vanity Fair šokovala, když přiznala, který předmět jí dělá největší problém. Je to paradoxně herectví. „Myslím, že jsem nejhorší ve třídě,“ řekla Watson bez okolků.

A její spolužáci jí to samozřejmě dávají najevo. Přestože tuto univerzitu studuje mnoho mladých hvězd, Emma je mezi nimi jakožto nejlépe placená herečka současnosti, která je tváří prestižní módní značky Burberry a má podepsanou několikamilionovou smlouvu s další prestižní značkou Chanel, zjevením. Logicky tak budí mnohdy závist.

S univerzitním životem se prý už ale sžila, a tak začíná pracovat i na tom, aby v hodinách herectví platila za jedničku tak jako v ostatních předmětech.

Foto ara

7. 4. 2010, 11:00

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.