Manželka režiséra Milana Šteindlera: Dluží mi statisíce! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Manželka režiséra Milana Šteindlera: Dluží mi statisíce!

Janka Šteindlerová
Janka Šteindlerová (Aha! – Mária Rušinová, Marek Pátek)

Rodinné drama herce, režiséra a moderátora Milana Šteindlera (53) nebere konce. Spíš naopak! Po dvou letech vleklých soudních tahanic kvůli výživnému pro sebe a dvě děti manželce záletného umělce došla trpělivost.

„Manžel má vlivné známé v pražské ODS. A to je asi ten důvod, proč se soud tak vleče. Stálo mě to nejen nervy, ale i statisíce korun. Ty po Šteindlerovi budu vymáhat,“ prozradila deníku Aha! Janka Šteindlerová (52).

Rozkol v rodině začal na jaře předloňského roku, když se populární režisér odstěhoval od rodiny a záhy se ukázalo, že už má jinou. „Čekala jsem, že soudy proběhnou rychle. Jenže zvlášť soud kvůli výživnému pro děti se vleče už dva roky. Soudkyně nikam nepospíchá, dovoluje muži předkládat stále nové a nové dokumenty, aby prokázal, jak je chudý a nic platit nemůže. Předloni vydělal tři a půl milionu, teď si asi zaonačí minusové daňové přiznání, aby dětem nemusel nic dát,“ zlobí se podvedená manželka.

Soud prý zatím osmnáctiletému Oliveru Šteindlerovi studujícímu v Thajsku dočasně určil výživné ve výši pěti set korun. Na dvanáctiletou nadějnou golfistku a klavíristku Johanku platí její otec nepravidelně dva tisíce měsíčně. „Dceru může vídat hodinu měsíčně. Ale jen pod dozorem,“ konstatuje žena kumštýře, která pro každé z dětí kvůli jejich mnoha zájmovým kroužkům požaduje kolem dvaceti tisíc měsíčně.

V druhém soudním klání městský soud výživné manželce Šteindlera odmítl přiznat, po odvolání se nyní vrací spis k novému projednání.

Soudní pře o výživné neberou v případě Milana Šteindlera konce.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.