Diana Kobzanová - Obvinili ji z rasismu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Diana Kobzanová - Obvinili ji z rasismu!

Sexy Diana Kobzanová musela v rádiu vysvětlovat své kontroverzní výroky.
Sexy Diana Kobzanová musela v rádiu vysvětlovat své kontroverzní výroky. (Aha! – Dalibor Puchta, David Kundrát)

Moderátorka Diana Kobzanová (28) si musela vyslechnout výtku ke svému pořadu na Frekvenci 1. Prý pobuřuje Romy a je rasistka! A Rada pro rozhlasové a televizní vysílání ji rozhodně nešetřila. „Přitom já proti cikánům nic nemám. Jen jsem řekla, že mi vykradli sklep v mém bytě, slovo cikán nebo Rom jsem nepoužila…,“ čertí se Kobzanová, kterou Rada pokárala hned dvakrát.

Na koberečku v rádiu musela vysvětlit i rasistický vtip, který pustila do éteru. „Poslal ho posluchač, jen jsem citovala – Přijde Dianka do školky a baví se s malou cikánečkou. Když najednou cikánka říká: už víš, co dostaneš k Vánocům? Dianka odvětí: ne. Ale já vím, tvoje kolo, more,“ odvyprávěla Diana vtip i deníku Aha! „To je jako by volaly blondýny, že se o nich vyprávějí vtipy. Prezident si taky bude stěžovat Radě, když si o něm lidé vykládají vtipy?“ dodala moderátorka, která si už dá příště pozor na jakékoli náznaky šíření rasismu do světa přes rozhlasové vlny. „Nechci, aby mi sáhli na plat, což by mi už v dalším případě hrozilo,“ řekla deníku Aha! Kobzanová.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.