EROTICKÁ MASÁŽ - Miláčku, udělej mi to rukama! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

EROTICKÁ MASÁŽ - Miláčku, udělej mi to rukama!

Erotická masáž. Snad každý by ji rád zkusil, málokdo však ví, jak na to. Stačí málo: nezaměřovat se jen na pohlavní orgány, ale slast dopřát celému tělu.
Erotická masáž. Snad každý by ji rád zkusil, málokdo však ví, jak na to. Stačí málo: nezaměřovat se jen na pohlavní orgány, ale slast dopřát celému tělu.

Erotická masáž? Obvykle si pod tím pojmem představíme jasně předvídatelné pohyby určené pohlavním orgánům. Jenže pravda je jiná!


Tahle masáž nemusí v žádném případě končit slastným vyvrcholením, i když to po pravdě také není k zahození. Smyslem erotické masáže je mnohem víc: uvolnit celé tělo, prostě se radovat z dotyků a jiskřivé přítomnosti toho druhého. Nestačí hodit partnera na pelest a »zvalchovat« mu rukama záda, erotická masáž je opravdový kumšt. Nedělní Aha! pro vás připravilo tahák, s jehož pomocí se v téhle kratochvíli stanete mistry…

1. Krok

Přípravy

Možná vám to nepřipadá až tak důležité, ale atmosféra má na úspěšnost masáže zásadní vliv. Takže vypněte mobilní telefony a televizor, zapněte si příjemnou, nepříliš hlasitou a rychlou hudbu. Vyrobte si intimní osvětlení, stačí přehodit barevný šátek přes lampičku. Skvělou kulisu zajistí i chytře (a bezpečně) rozmístěné svíčky. Dobrým nápadem jsou i aromalampy. Jasně, i vůně je velice důležitá. Takže si k posteli připravte vonné vodičky, krémy a hlavně olejíčky, které budete k masírování každopádně potřebovat!

2. Krok

Svlékání

I to navozuje ovzduší pro erotické hrátky. Mučte partnera pomalým striptýzem a přejížděním dlaněmi po vlastním těle. Nenechte ho na sebe sáhnout! Pokud chcete, aby se partner na svlékání podílel, dovolte mu rozepínat zipy, knoflíky a patentky. V žádném případě mu ale nedovolte víc, jen tak vyšponujete jeho vzrušení na maximum. Nezapomeňte ze svého těla odstranit každičký kousek oblečení, užívejte si pocit svého nahého těla a partnerových pohledů.

3. Krok

Uléháme

Ujistěte se, že partner leží na dostatečně pevném loži, aby se vám při masáži nepropadal pod rukama. Kolem ležícího těla musí být dostatek prostoru pro váš pohyb. Připravte si také čistý ručník, kterým přikryjete ty části těla, které právě nebudete masírovat. Další ručník se bude hodit jako čelní opěrka, aby partner nemusel ležet na jedné tváři při poloze na břiše.

4. Krok

Začínáme obličejem

Klekněte si za partnerovu hlavu tak, aby jeho hlava byla ve vašem klíně. Pak jeho obličej konečky prstů hlaďte od klíční kosti směrem vzhůru. Pozor! Vždy je nutné postupovat prsty nahoru a ven. Jemnými kroužením palci masírujte okraje čelistí, pak přecházejte z čela, kolem očí na uši a krk. Na závěr obličej své lásky něžně pochovejte ve svých dlaních – samotné teplo dlaní vede k uvolnění.

5. Krok

Prsty a ruce

Klekněte si nebo sedněte vedle partnera a vezměte jeho uvolněnou ruku do svých dlaní. Promněte svými prsty partnerovu dlaň. Každý prst povytáhněte vzhůru, podobně jako když si sundáváte z prstu prstýnek. Jemně! Pak mu přejíždějte po vnitřních stranách paží až do podpaží a na vnitřní stranu prsou. Promasírujte celou ruku směrem k rameni. Na závěr uchopte partnerovu ruku a celou ji třete po celé délce, jako byste ji utírali ručníkem.

6. Krok

Ňadra

Kliknutím zvětšete1. Položte si partnerčinu hlavu pohodlně do klína a položte jí ruce do oblasti klíčních kostí. Nehýbejte rukama, jen měňte tlak vyvíjený na partnerčino tělo. Případně směřujte tlak jen na jednotlivé prsty…
2. Hlaďte partnerku jemně mezi prsy směrem dolů i vzhůru. Pokuste se prozatím vyhnout ňadrům.
3. Položte pomalu ruce na partnerčiny ňadra tak, aby se jich dotýkaly jen prostředkem dlaní. Krouživými pohyby směřujte od bradavek ven. Nevěnujte se jen bradavkám!
4. Prsty jemně masírujte okraje ňader. Jemnými stisky prsa masírujte, nakonec na ně dlaně jen přiložte a nechte ležet.

7. Krok

ZadečekKliknutím zvětšete

Smyslná masáž hýždí je hodně dráždivým erotickým zážitkem. Zadeček pak podrobte jemnému hnětení, hezky kousek po kousku směrem ke stehnům. Můžete přidat i jemné plácnutí.

8. Krok

Stehna

Kliknutím zvětšete1. Nejprve na partnerových stehnech vyzkoušejte mírné dotyky prstů, na které postupně můžete klást větší a větší tlak.
2. Masírujte stehna špičkami směrem vzhůru, jako byste brali ze slánky špetku soli. Postupujte od hýždí směrem ke kolenům a obráceně.
3. Přiložte na zadní stranu stehna obě ruce zároveň, jednu těsně pod hýždě, druhou o 15 centimetrů níž. Chvilku je nechte jen tak položené a pak obě zároveň lehce stiskněte.

9. Krok

Bříško

Hlaďte partnera rozbíhajícím spirálovitým pohybem kolem pupíku, přecházejte až na boky. Pak obě ruce položte pod partnerův pas a pomalu je suňte směrem k pupíku, kde je necháte chviličku ležet. Můžete se masírovat i vlastními těly vzájemně tak, že se na sebe položíte a jemně se pohybujete směrem vzhůru a dolů. Tím může masáž skončit, další pokračování už je jen na vás…


Autor: (ph)
Foto: profimedia.cz, infografika: Rastislav Bujna

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.