Simona Krainová: Nejprve nesnesitelné bolesti...a na párty řádila tak, že musela přijet policie! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Simona Krainová: Nejprve nesnesitelné bolesti...a na párty řádila tak, že musela přijet policie!

O tanci už nechce ani slyšet, večírky jsou ale stále Simoninou doménou...
O tanci už nechce ani slyšet, večírky jsou ale stále Simoninou doménou...

Slzy, utrápený výraz... Takhle viděli diváci televize Markíza Simonu Kraionvou (27) odstoupit ze soutěže Let’s Dance. „Jsou to nesnesitelné bolesti,“ obhajovala svůj úprk ze soutěže, kterým způsobila štábu nemalé problémy. O pár hodin později to ale bylo všechno jinak.

Slzy, utrápený výraz... Takhle viděli diváci televize Markíza Simonu Krainovou (27) odstoupit ze soutěže Let’s Dance. „Jsou to nesnesitelné bolesti,“ obhajovala svůj úprk ze soutěže, kterým způsobila štábu nemalé problémy. O pár hodin později to ale bylo všechno jinak.

Reportéři serveru Čas.sk totiž natočili párty v tanečním studiu Petera Modrovského, přítele Adély Banášové, kde doposud utrápená Krainová nemohla chybět. A podle všeho ji párty zázračně vyléčila. Z budovy se totiž ozýval takový hluk, že dokonce přijela policie, aby sjednala klid.

Poté, co hlídku Modrovský uklidnil a policisté odjeli, rozjela se zábava znovu naplno. V té době zřejmě už nebylo po Simoniných krutých bolestech ani památky. Když bujarý večírek spolu se svou sestrou a tanečním partnerem Erikem Ňarjašem opouštěla okolo třetí hodiny ranní, vypadala rovněž skvěle. Zkrátka na tanec a dřinu v tanečním sále nemá, zato na večírky jí zbývá sil stále dost.


Nejprve přijela sjednat pořádek policie. Krainová se sestrou i tanečním partnerem Erikem Ňarjašem však odešli až okolo třetí hodiny ranní.

Foto ara

Zdroj: čas.sk

(iec)

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.