Terorizují miss Válkovou: Nejez! A zbav se tesáků! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Terorizují miss Válkovou: Nejez! A zbav se tesáků!

Jitka Válková je sice hubená, stejně ale nesmí jíst.
Jitka Válková je sice hubená, stejně ale nesmí jíst. (Aha! – Martin Hykl, ara)

Česká Miss chce mít ze svých královen krásy anorektičky! Jak jinak si vysvětlit, že vítězka letošního ročníku Jitka Válková (18) se bojí sníst třeba jen zrnko rýže. „Mám takovou chuť na sushi, ale nemůžu, přibrala bych. V rýži je hodně sacharidů, to si nemůžu dovolit,“ přiznala se Válková, která spíše plnila něčí příkazy, než že by se rozhodovala podle vlastní vůle.

Přitom má postavičku jako proutek. S kily navíc by ale v agentuře Michaely Maláčové mohla mít problémy. „Holky prostě nesmějí být tlusté,“ přiznává pracovník agentury. Své o tom ví i předloňská vítězka České Miss Eliška Bučková (20), jejíž postava kost a kůže »zdobí« stránky tisku už dlouho. A na Válkovou netlačí jen ohledně její váhy – ještě zásadnější jsou prý její výrazné zuby – špičáky. „To si musí nechat zbrousit. Zuby jsou přeci jen pro modelku velmi důležité,“ dodává náš zdroj. „Ještě uvidím, prý to dost bolí,“ bojí se ale Válková. A zatímco ona o dentální úpravě jen přemýšlí v agentuře už mají jasno.

Tyhle špičáky se musí zbrousit.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.