Simona Krainová: Utekla z Let’s Dance! Kvůli těhotenství?! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Simona Krainová: Utekla z Let’s Dance! Kvůli těhotenství?!

Simona Krainová a její taneční partner Erik Ňarjaš.
Simona Krainová a její taneční partner Erik Ňarjaš.

Modelka Simona Krainová (37) se postarala ve slovenské taneční show Let’s Dance o pořádný poprask. Odstoupila v přímém přenosu!

Panika i obrovský potlesk a slzy dojetí ovládly nedělní přímý přenos soutěžní taneční show Let’s Dance. Postarala se o něj česká modelka Simona Krainová. Aniž by se s kýmkoliv z režie nebo tvůrců pořadu domluvila, rozhodla se bezprostředně po dotančení rumby odstoupit ze soutěže.

Simona Krainová se rozloučila ve velkém stylu. Publikum jí aplaudovalo ve stoje...

„Tohle je můj poslední tanec a ačkoliv už to dál nejde a mám zdravotní problémy, přesto jsem chtěla dnes pro vás zatančit,“ šokovala všechny Simona včetně moderátorů a režiséra. Publikum aplaudovalo ve stoje a porotce Jozef Bednárik se dokonce neubránil slzám.

O přesném důvodu, proč soutěž opouští, však modelka mlží. Rozběhly se proto v zákulisí dohady, jestli je to kvůli zranění kotníku, kvůli těhotenství, anebo Simona přišla na způsob jak se vyhnout potupnému vyřazení a odejít ze soutěže naopak s obrovským potleskem a slávou.

„Jsou to zdravotní problémy, proč jsem odešla, lékař mi zakázal už jakýkoliv pohyb. Kdyby mě viděl, že tu dnes tančím, zabije mě,“ sdělila po skončení pořadu serveru čas.sk. „Mám v noze zánět a přidaly se k tomu další zdravotní problémy, takže to už nešlo,“ tvrdí Krainová a nepřímo tak potvrzuje verzi, že soutěž vzdala kvůli těhotenství.

Zlé jazyky však tvrdí, že náhlé odstoupení má na svědomí Simonina neschopnost prohrávat. Podle zdroje z jejího okolí se modelka rozhodla pro tento způsob odstoupení ze soutěže proto, aby namísto potupného vyřazení sklidila potlesk a uznání.

Ať už byl důvod jakýkoliv, moderátorům soutěže Adéle Banášové a Martinu Pycovi Rauschi pěkně zamotala hlavu. Je to prý poprvé v historii soutěže, kdy nějaký z párů odstoupil tak nečekaně a v přímém přenosu. Sehraná moderátorská dvojka ale nakonec nečekanou situaci zvládla na jedničku.

...jen moderátorům i režii Simona pěkně zamotala hlavu. Na rozhodnutí, jak takovou situaci vyřešit, měli jen pár minut.

Historie české verze pořadu, tedy StarDance...když hvězdy tančí, zaznamenala dva takové případy, o obou se ale vědělo dopředu. V první řadě si taneční partner Mahuleny Bočanové Jaroslav Kuneš během generálky natrhnul tříslo a nemohl pokračovat, v druhé řadě pak znemožnila pokračování tragická nehoda Jana Halíře, tanečního partnera Moniky Žídkové, v níž se Jan těžce zranil a druhý účastník nehody zahynul.

Nečekaná odstoupení zažila i česká StarDance. Mahulena Bočanová musela skončit kvůli natrženému tříslu Jaroslava Kuneše, Monika Žídková musela odstoupit kvůli tragocké nehodě Jana Halíře.

O Simoně a Let´s Dance jste si mohli přečíst v článcích:

Simona Krainová: Smrdí po cibuli! A prozradila své těhotenství

Hysterická Krainová: Porotce Let´s Dance je krysa!


Simona Krainová: Hazard se zdravím kvůli penězům?!


Simona Krainová - Při tanci si natrhla vazy!


Krainová se zlobí na porotu: Nebylo to fér!


Simona Krainová: Pojistila si tělo na 1 500 000 korun!

Foto TV Markíza

(iec)

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.