Lucie Bílá: Pohádala se v divadle! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Lucie Bílá: Pohádala se v divadle!

Lucie Bílá vlastní práva na muzikál Carmen.
Lucie Bílá vlastní práva na muzikál Carmen. (Aha! – Martin Hykl, Dan Černovský)

Zpěvačka Lucie Bílá (44) se ve zlém rozchází s karlínským divadlem! Tam ztvárnila hlavní postavu v muzikálu Carmen. A právě ten teď prý kvůli velké hádce s vedením divadla Bílá ruší!

„Přišla za šéfy s tím, že by chtěla hrát v dalším zajímavém kuse. To divadlo odmítlo. Jenže to asi nemělo dělat. Lucka do Karlína přinesla práva ke Carmen a kvůli tomuto hořkému odmítnutí tak s jejím odchodem končí i muzikál,“ prozradil důvěryhodný zdroj z divadla. Carmen tak bude divadlo hrát jen do podzimu a pak se patrně nadobro rozloučí. Co však vedení kulturního stánku na navenek solidní Bílé tak vadilo, že se rozhodlo dál s ní nepokračovat?

„Je to neřízená střela. Často veřejně prohlásí něco, aniž by se o tom domluvila s vedením. Než jsme například mohli oficiálně vypustit informaci o tom, že dvousettisící návštěvník Carmen vyhraje večeři s Lucií, zveřejnila to bez našeho vědomí ona sama,“ vysvětluje na konkrétním případu problémovost Bílé mluvčí divadla Tomáš Matějovský.

Sama zpěvačka tyto informace odmítá; dokonce mluví o tom, že s Karlínem další projekt chystá. Má to ale háček. Dalším muzikálem v divadle bude návrat slavného Jesus Christ SuperStar, má se hrát opravdu velmi dlouho a role v něm pro Lucii opravdu není. Bílá je známa také tím, že veřejně nikdy neprozradí nic, kde je jen náznak sporu, a tak nelze čekat, že by přiznala trpké rozloučení s divadlem.

Bála se úchyla, přišel sympaťák!

Zpěvačka Lucie Bílá (44) se nabízí jako parťák na večeři. Nevečeří však s kdekým – velké štěstí měl dvousettisící divák muzikálu Carmen, který v sobotu usedl po boku Lucie Bílé a mohl s ní strávit společné chvíle u večeře a skleničky šampaňského. „Bála jsem se, že to bude nějaký úchyl nebo ten šílený chlap, co chodí na každé mé představení,“ strachovala se ještě pár dnů před večeří Bílá. Z výherce se nakonec vyklubal sympaťák, který Lucii i několikrát rozesmál „Byl jsem z toho nervní, ale po pár sklenkách zavládla pohodová nálada,“ prozradil výherce Luděk Dragoun z Olomoucka.

Lucie Bílá s výhercem Luďkem Dragounem.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.