Jan Šťastný: Oženil se mu syn! A tátu nepozval! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Jan Šťastný: Oženil se mu syn! A tátu nepozval!

Herec Jan Štastný
Herec Jan Štastný (Aha! – Martin Hykl, David Kundrát, Dalibor Puchta, ara)

Herec Jan Šťastný (44) by se měl radovat, včera se totiž oženil jeho syn Jan (20). Jenže primář Frynta ze seriálu Ordinace v růžové zahradě se moc neveselil. Zprávu o svatbě mu totiž nesdělil jeho syn, ale deník Aha!. „Cože? Můj syn se oženil? Já o tom nic nevím...,“ lapal po dechu Šťastný. Otázkou však zůstává, proč nebyl vlastní otec na svatbě syna? „Neměl jsem potřebu ho zvát,“ řekl našemu deníku mladičký ženich.

Jan Štastný zřejmě nebude zrovna vzorný otec, když ho syn ani nepozval na svatbu. Podle našich informací to dokonce vypadá, že se primář Frynta se synem vůbec nestýká. „Občas si ale zavoláme... Tak co vám na to asi tak mám říct,“ rozčílila Šťastného otázka, kdy se vlastně naposledy viděl se synem. „Ne, otce jsem na svatbu nepozval,“ prozradil syn, který herci nachystal nemilé překvapení. O svatbě se měl Šťastný dozvědět až z tisku. Mladý Honza se oženil včera o půl druhé odpoledne v Blansku, kde si vzal jedenadvacetiletou modelku Michalu Kuklíkovou. „Mišunka je modelka, tohle je už její druhý sňatek. Vzali jsme se po roční známosti, moc ji miluji,“ rozplýval se Šťastný. Právě novomanželka je možnou příčinou rozkolu mezi hercem a synem. Že by Šťastnému neseděla žena, která stihla v jedenadvaceti svatbu, rozvod a po krátké známosti hned další svatbu? „Nevím nic, fakt o ničem nevím,“ opakoval pořád dokola šokovaný herec, který v první chvíli naším slovům vůbec nevěřil. „To je, jako by teď na mě spadl brontosaurus a vy jste se mě ptala, co na to říkám,“ zavtipkoval Šťastný, který vzápětí volal svému synovi. Zřejmě zjišťoval, proč nebyl mezi pozvanými hosty. Těch bylo ale opravdu minimum. „Bylo to jen v kruhu těch opravdu nejbližších. Bylo nás tam deset,“ svěřil se mladý Honza.

Syn Jana Šťastného si v Blansku tajně vzal modelku Míšu.

Milenka herce Bára Petrová není o moc starší než synova žena...

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.