VIDEO Helena Zeťová - Stala se z ní kopie Kerndlové! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

VIDEO Helena Zeťová - Stala se z ní kopie Kerndlové!

Helena Zeťová zkopírovala nápad Kerndlové.
Helena Zeťová zkopírovala nápad Kerndlové. (Aha! – Martin Hykl, Jan Tůma/StyleVideo Youtube.cz)

Kdysi byly nerozlučné přítelkyně a členky úspěšné dívčí kapely Black Milk, teď se jedna druhé vyhýbají. Tereza Kerndlová (24) a její sokyně Helena Zeťová (28) se rády vzájemně trumfují a obě zabodovaly v hitparádách výraznými hity – Kerndlová Andělem a Zeťová písní Impossible.

Jenže co se týče vizuálních nápadů, je vždy o krok napřed mladší Tereza! Ta se kvůli svému loňskému albu Retro stylizovala do 60. let a nechala se nafotit jako Brigitte Bardot, a se stejnou image se teď nově vytasila i Zeťová! „Ano, vím o tom, že se snaží stylizovat do mé image, ale vůbec mi to nevadí. Naopak jsem ráda, že jsem ji inspirovala. Akorát mi přijde směšné, když mě pomlouvá, že mi jde jen o líčení a o to, v čem budu vystupovat, když dělá to samé. Navíc budu vydávat nové CD a s ním zase změním i svou vizáž,“ říká Kerndlová. V minulosti kdysi drsná rockerka Zeťová, která nafotila i drsné erotické fotografie, se po Kerndlové pokoušela převzít i roli romantické princezny...

Jak vejce vejci, posuďte sami:

Tereza Kerndlová

Helena Zeťová

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.