Iška Fišárková vytáhla kolekci pro muže – Bude to k nošení? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Iška Fišárková vytáhla kolekci pro muže – Bude to k nošení?

Její kolekce je pro drsňáky, oči však Iška Fišárková mohla nechat na nasládlém Josefu Karasovi.
Její kolekce je pro drsňáky, oči však Iška Fišárková mohla nechat na nasládlém Josefu Karasovi.

Drsňáci z podsvětí. Tak by mohla nazvat svoji novou kolekci pro pány návrhářka Iška Fišárková. Na přehlídce však měla oči spíš pro nasládlého druhého NEJkrasavce na světě Josefa Karase. Ten by na sebe její oblek pro ostré hochy ale asi nenavlíkl.

Čistému vše čisté aneb Tragikomické tango v čističce. Takový název zvolila ve skutečnosti. Akce se konala v bubenečském Ekotechnickém muzeu, přesněji ve více než sto let staré čistírně (postavená byla v roce 1906). Legendární čistírna „zachránila před nepříjemným zápachem“ Prahu, která trpěla splašky tekoucími rovnou do Vltavy. Dosloužila v roce 1967.

Inspirovala mě krása čističky, šarm ostrých hochů a říz podsvětí,“ podotkla Fišárková „V čistírně se recyklovala voda. Přistoupila jsem k tomu v podstatě podobně. Jsou tam nápady, které jsem ''zrecyklovala''," vysvětlila.

Modely byli tanečníci Národního divadla, kteří v oblecích tančili tango. A že ho tančili muži s muži? To Fišárková vysvětluje tím, že když tango v Argentině vznikalo, byly kvůli nedostatku žen páry jednopohlavní.

Navzdory své návrhářské oslavě drsňáků však Iška mohla oči nechat na Josefu Karasovi, druhém nejkrásnějším muži na světě v soutěži Mr.World. Ten byl na přehlídce jen jako host. Prohlédnout si mohl společenské kalhoty, saka, bundy, noblesní vesty i extravagantní pánské košile...

Modely se však zřejmě při obohacování svého šatníku nebude. Sama autorka totiž přistoupila na to, že jsou tak trochu retro a chodit by se v nich mohlo tak před sto lety.

Posuďte sami:

Kliknutím zvětšete

Pouliční fighteři?

Kliknutím zvětšete

Gentlemani?

Kliknutím zvětšete

Svršky pro kick boxery?

Hezky oblečení kluci museli zviditelnit také autorku kolekce.

O přístup Karase k módě jste se mohli dočíst v článku
Druhý nejkrásnější muž světa Karas: Na módu kašlu, nakupuji v sekáčích

Autor Jan Exner

Foto Alexandr Malachovský

19.04.2010, 07:00

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.