SuperStar Šmajda: Strhla se o něj rvačka! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

SuperStar Šmajda: Strhla se o něj rvačka!

Katarína Štumpfová bude muset o Mira Šmajdu Bojovat.
Katarína Štumpfová bude muset o Mira Šmajdu Bojovat. (ara, TV Markíza)

Sympaťák Miro Šmajda (21) potvrdil pověst playboye. Dvě ctitelky se o něj perou!

Jak jsme už tento týden informovali, všechno nasvědčuje tomu, že s Katarínou Štupmfovou už netvoří Miro Šmajda jen taneční pár, ale především milenecký pár. Půvabná tanečnice Katarína má však těžkou soupeřku, která má na Mira spadeno. Není jí nikdo jiný, než mladá talentovaná zpěvačka Nela Pocisková, V.I.P. taneční polovička páru Petera Modrovského, přítele Adély Banášové.

„Ale, co to povídáš, třeba s Miro Šmajdou se bavím,“ reagovala Nela podle serveru cas.sk na výtku tanečního partnera Petera, že se skoro s nikým z účinkujících soutěžní show Let’s Dance nebaví. A pěkně si zavařila. „Pořád se okolo sebe ochomýtají, normálně to nechápu,“ nechal se slyšet Modrovský. „Nech toho Peťo, my jsme jen kamarádi,“ zčervenala Nela. Jaké jsou její úmysly je ale jasné.

A jak se s tím vypořádá Katarína? Prohlásila, že ačkoliv to mezi ní a Šmajdou hodně jiskří, musela udělat všem intimnostem přítrž, prý by to nebylo dobré pro jejich soutěžní pár. Jakmile ale ze soutěže vypadnou, nebo z ní odejdou jako vítězové, možná se bude ještě půvabná Nela divit, jakou má v Kataríně soupeřku.

Nela Pocisková

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.