Morous Jaromír Hanzlík útočí - Cenzuruje fotky z Pojišťovny štěstí! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Morous Jaromír Hanzlík útočí - Cenzuruje fotky z Pojišťovny štěstí!

Jaromír Hanzlík si hraje na cenzora – zakazuje své fotky dávat do novin!
Jaromír Hanzlík si hraje na cenzora – zakazuje své fotky dávat do novin! (- Aha! – Marek Pátek, archiv TV Nova)

Hvězda první řady legendárního seriálu Sanitka z prostředí záchranné služby Jaromír Hanzlík (62) vážně ohrožuje chystané pokračování série! Kvůli jeho cenzurování fotek, kterého se dopustil již při účinkování v Pojišťovně štěstí, hrozí, že by totálně zazdil propagaci nové Sanitky. „O seriálu bez snímků hlavního hrdiny nikdo nebude psát. Tohle producenti nemohou nikdy dopustit!“ varují mediální odborníci.

O podivném chování Jaromíra Hanzlíka nás při žádosti o jeho snímky z Pojišťovny štěstí informovala přímo televize Nova. „Pan Hanzlík má ve smlouvě podmínku, že fotografie z natáčení Pojišťovny nebudeme poskytovat médiím,“ odepsala na žádost o poskytnutí fotografií z natáčení tisková manažerka Ilona Kaucká.

Slova z televize potvrzuje i Jiří Adamec, režisér Pojišťovny štěstí, ve které Hanzlík hrál doktora Krásu, manžela Kateřiny Brožové. „Nepamatuji si, že by někdy někdo z herců měl podobnou podmínku. Občas někteří z nich odmítnou poskytnout rozhovor, ale smluvní požadavek, aby se neposílaly snímky médiím, je, pokud vím, ojedinělý,“ vysvětluje Adamec. Podle něj se herec obával, že by jeho fotky mohly být zneužity. Kým a pro co, zůstává otázkou. Adamec zároveň ale dodává, že na cenzurování fotek má jeho herecké eso právo.

Opravdu? Za svou roli bral Hanzlík ze všech herců seriálu nejvyšší plat – šuškalo se až o třiceti tisících za natáčecí den, kterých měl jen ve třetí řadě víc než pětadvacet. Za tuto sérii si tak mohl vydělat tři čtvrtě milionu korun. Přesto si neodpustil manýry, které nejsou obvyklé ani u největších hollywoodských hvězd. Jak si však Adamec, který má »na triku« i původní Sanitku, poradí s podivnou libůstkou Hanzlíka v případě, že ji bude vyžadovat i u smlouvy na pokračování Sanitky? Na nerudném stárnoucím herci seriál stojí, a pokud ho tvůrci nebudou moci použít k propagaci, z očekávaného televizního trháku se může stát fiasko.

„Kdyby se medializace seriálu nezúčastnil hlavní hrdina, mohou to producenti rovnou zabalit,“ tvrdí odborníci a upozorňují, že ani další hvězdy, které nemají média v lásce – například Jan Kraus, Karel Roden nebo Marek Vašut – by si podobné chování jako Hanzlík nedovolily.

Tyto záběry jste neměli vidět!

Kliknutím zvětšeteKliknutím zvětšete

Kliknutím zvětšeteKliknutím zvětšete

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.