Martina Hingisová - Zrušené zásnuby! Po Štěpánkovi už podruhé... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Martina Hingisová - Zrušené zásnuby! Po Štěpánkovi už podruhé...

Ani se Štěpánkem to nevyšlo...
Ani se Štěpánkem to nevyšlo... (IT)

Kdepak, v lásce jí není přáno... Někdejší tenisová královna Martina Hingisová (29) znovu může zmačkat a zahodit do koše připravené svatební formuláře. Zrušila totiž své zasnoubení se švýcarským právníkem Andreasem Bierim (38). A pozor, je to už podruhé! Stejně dopadla před časem i s českým tenistou Radkem Štěpánkem!

Jenže zatímco před třemi roky údajně dostala bolestné kopačky ona od »Štěpce« (ten vzápětí našel štěstí po boku Nicole Vaidišové), tentokrát zásnuby zrušila Martina. Důvod? S právníkem Andreasem se odcizili... „Zda jsme ještě zasnoubeni? Na tuto otázku nebudu odpovídat,“ hlesl zdrcený Bieri.

Přitom když před šesti týdny oznamovala světu své zasnoubení, celá zářila. „Andreas je ten pravý! Úžasně nám to klape, s nikým jiným jsem nebyla tak šťastná. Už plánujeme miminko,“ velebila svého prince, který ji o ruku požádal před Vánocemi. „Byl tehdy chladný den, lezla na mě nějaká nemoc. Po večeři jsme si zalezli do postele, a když jsem usínala, zeptal se mě, zda chci být jeho ženou. Myslela jsem, že už je to sen. Bylo to tak romantické...“

Teď je romantika fuč. Martina svým blízkým sdělila, že zasnoubení zrušila. „Ona s žádným mužem nevydrží dlouho,“ řekl jeden z jejích známých. Je to definitivní konec vztahu? A kdypak se vyloupne třetí »ženich«?

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.