SuperStar Šmajda s partnerkou: Láska? Nenávist! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

SuperStar Šmajda s partnerkou: Láska? Nenávist!

Katarína a Miro se občas neshodnou.
Katarína a Miro se občas neshodnou.

Že mezi láskou a spory je jen tenká hranice, se přesvědčil na vlastní kůži i SuperStar Miro Šmajda (21). Ačkoliv to doteď mezi ním a jeho taneční partnerkou Karatínou Štumpfovou jiskřilo, teď mezi nimi lítají blesky a hromy!

Že mezi láskou a spory je jen tenká hranice, se přesvědčil na vlastní kůži i SuperStar Miro Šmajda (21). Ačkoliv to doteď mezi ním a jeho taneční partnerkou Katarínou Štumpfovou jiskřilo, teď mezi nimi lítají blesky a hromy!

Mezi Katarínou a Mirem to skvěle klapalo. Jen se na sebe usmívali a cukrovali jako dvě hrdličky. tomu je ale konec. Jak zpěvák a nadaný tanečník přiznal, v harmonickém vztahu se objevují první mráčky. Miro se totiž začal Kataríně plést do řemesla.

Sympatický blonďák neustále chodí za svou partnerkou s požadavky na prvky v taneční sestavě, aniž by si to předem promyslel. „Chodím za Katkou s nápady do choreografie, ale neumím je uskutečnit, nevím jak to navázat,“ vysvětluje Šmajda nejčastější téma hádek.

Všechny spory ale prý umí rychle urovnat. „U nás je to tak, že je hádka, pak deset minut ticho a střih – a zas je všechno v pohodě,“ libuje si v mírné povaze taneční partnerky. Zkrátka platí, že co se škádlívá, to se rádo mívá.

ČTĚTE TAKÉ:

SuperStar Šmajda: Jde mu o život?!

SuperStar Šmajda: Partnerka mu stáhla kalhoty!

VIDEO: Šmajda zalehl Jandovou!

Finalista SupeStar Šmajda - Jde do další reality show!

Foto TV Markíza

Zdroj: Topky.sk

(iec)

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.