Talmanová a Topolánek: Hádky a výčitky! Lucie páchne po cigaretách! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Talmanová a Topolánek: Hádky a výčitky! Lucie páchne po cigaretách!

Pohoda na terase? Ani ne! Zatímco  Lucie vyfukuje oblaky kouře, Mirek znechuceně odvrací hlavu.
Pohoda na terase? Ani ne! Zatímco Lucie vyfukuje oblaky kouře, Mirek znechuceně odvrací hlavu. (Aha! – Martin Hykl, Mária Rušínová, Marek Pátek, David Kundrát)

Na romantické dovolené na rakouském zámečku, kam se vydali bývalý šéf ODS Mirek Topolánek (53) a jeho partnerka Lucie Talmanová (42) se synem Nicolasem (2), se o víkendu nad rodinnou pohodou vznášel černý mrak. A to konkrétně ten, který při odpolední cigaretě z plic vyfoukla samotná Talmanová. Svým zlozvykem totiž odvyknutého kuřáka Topolánka pěkně dráždí!

„Lucie nekouří nějak moc, ale on jí pořád říká, jak ho to štve a že mu to páchne. Ona proto obvykle kouří potají. Docela se divím, že si zapálila před ním,“ řekl Aha! zdroj blízký Topolánkovi.

Kouřit se jinak dokonalá dáma Lucie naučila v mládí a ještě ji to nepřešlo. Sice se sama považuje za kuřáka »svátečního«, je ale schopna za práva těch, kteří také holdují nikotinu, ve Sněmovně nesmlouvavě bojovat. Hlasovala totiž proti zákazu kouření v restauracích a podpořil ji i Mirek. „Jsem člověk, který teď zrovna nekouří a můj názor na potřebu protikuřáckého zákona je silně negativní,“ řekl tehdy.

Přesto Mirkovi zlozvyk jeho partnerky leze na nervy a Aha! ví, odkud vítr vane. Topolánek se snažil přestat kouřit už před deseti lety, když byl ještě senátorem, na radu exmanželky Pavly (54), militantní nekuřačky. „Občas si ale potají zapálil, a když ho přišla Pavla navštívit, vždy jsem ho prásknul,“ řekl Aha! vášnivý odpůrce protikuřáckého zákona, senátor Jaroslav Kubera (ODS). Mirek tak se staženým ocasem musel cigarety vyhodit. Na Lucii, která si s odvykáním hlavu neláme, tak dost možná žárlí a ulevuje si aspoň tím, že jí její zvyk pořádně ztrpčuje.

Než si zapálí, posílá Lucie Nicolase (2), aby si šel hrát s chůvou a nedýchal škodlivý kouř.

A za několik vteřin už je ve svém živlu.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.