Tiger Woods: Průkopník v beztrestné nevěře! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Tiger Woods: Průkopník v beztrestné nevěře!

Tiger Woods zachránil své rodiné štěstí díky geniálnímu nápadu prohlásit své záletnictví za nemoc.
Tiger Woods zachránil své rodiné štěstí díky geniálnímu nápadu prohlásit své záletnictví za nemoc.

Golfista Tiger Woods se znovu vrací na golfové hřiště. Pokud se mu ale nepodaří získat zpět všechny ztracené sponzory a nechytne se znovu na greenu, může si směle rozjet poradnu pro muže, jak si dopřát každou ženu po které touží a ještě z toho vyváznout (téměř) bez následků. Jeho recept by mohl využít třeba fotbalista Ashley Cole nebo manžel Sandry Bullock Jesse James. Jak se oni zachovali?

Populární golfista zažil skandál jako nikdo nikdy před tím. Stovky žen a dívek se začaly přiznávat k milostnému románku se sportovní celebritou. A ačkoliv mu manželka Elin téměř fyzicky ublížila, když ho honila s baseballovou pálkou, Tiger nakonec všechno obrátil téměř ve svůj prospěch. Přišel s tím, že jeho záliba v sexu je vlastně nemoc. Podstoupil léčení za stovky tisíc dolarů na luxusní klinice a manželka ho vzala zpět. Nejen to, poslední spekulace dokonce říkají, že spolu čekají další dítě.

Geniálního receptu, jak se vykroutit z nevěry se už nedržel další hříšník, fotbalista Ashley Cole. Ten léčení závislosti na sexu odmítl a výsledek na sebe nenechal dlouho čekat – jeho manželka, zpěvačka Cheryl Cole ho zapudila a dala se slyšet, že už ho nikdy nevezme na milost.

Ashley Cole odmítl léčení a jeho žena Cheryl s ním proto definitivně skončila.

Teď je na řadě další z hříšníků, aby vyzkoušel Tigerův recept na beztrestné sexuální hrádky. Jesse James, manžel Sandry Bullock nedávno tisku oznámil, že se také půjde léčit. Protože ale zatím řeči neproměnil v činy, u jejich domu zastavilo velké stěhovací auto, které odvezlo Sandře všechny věci do jejího nového domova. Pokud se tedy automechanik rychle Tigerem neinspiruje, jeho manželství už nejspíš nebude pomoci.


Jesse James si od Woodse poradit nenechal a Sandru proto už zpět nejspíš nezíská.

Foto ara

(iec)

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.